Family

BOXING FAMILY: in de les combineren we verschillende elementen vanuit Crossfit, Bootcamp, HIIT en Boksen voor een toptraining, één gedeelte bestaat uit het ‘Cross’ gedeelte en één gedeelte uit het ‘Boks’ gedeelte (zonder sparren). Deze unieke combinatie zorg voor heel veel afwisseling, plezier en een geweldige manier om aan je conditie en kracht te werken. Niet voor niets één van onze meest populaire trainingen.

Bij de Family editie mag je, je kinderen meenemen, de één kijkt mee vanuit de kinderwagen of maxicosi, de ander doet actief mee met spelletjes en trainen. Jij kan trainen zonder oppas te hoeven regelen, je geeft het goede voorbeeld en je hebt een fijn moment samen in de week. Een echte winwin situatie dus. 

PERSONAL TRAINING: Zie hier

KLIK HIER VOOR HET LESROOSTER


PROEFLES INPLANNEN? Vul het formulier in met de datum, tijd en les naar keuze en dan plannen we je graag snel in voor een proefles. 

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  Let op; bezoek de gym alleen als je geen coronagerelateerde klachten hebt of de afgelopen twee weken met iemand in nauw contact bent geweest met corona. Zie hier voor alle actuele maatregelen rondom corona. 


  ALGEMEEN

  Wil je meer, dan kan je natuurlijk ook deelnemen aan onze andere trainingen (zonder kids) zoals YogaCrossBoks en Bokslessen.

  Klik voor het volledige lesrooster, leer de trainers kennen en zie onze zeer schappelijke tarieven, waaruit maar weer blijkt dat dit over pure passie gaat! Voor een indruk van de lessen bekijk en like de facebookpagina.

  Zorg dat je fijne sportkleding draagt en sportschoenen, een flesje water en een handdoek kunnen geen kwaad. Trainings(leen) bokshandschoenen hebben we in de gym. Het is aan te raden om eigen bandages en bokshandschoenen aan te schaffen op den duur, dit kan eventueel besteld worden via de gym.