Q&A

Q&A

Q: Moet ik zelf bokshandschoenen of een fitness matje meenemen?
A: We hebben leenbokshandschoenen, matjes en scheenbeschermers, echter het is zeker aan te raden om eigen materiaal aan te schaffen (evt bestellen via de gym). Ook ivm hygiëne is dit wel zo prettig, we kunnen je hierbij adviseren.

Q: Wordt er gespard?
A: Sparring kan een onderdeel zijn van sommige trainingen (boksen en kickboksen), echter alles gebeurt met respect voor elkaar en de sport. Bij de andere lessen is dit geen onderdeel van de training.

Q: Zit ik vast een één lestijd, dag per week met een abonnement of strippenkaart?
A: Nee hoor, het abonnement of strippenkaart is flexibel ingesteld, dus je kan komen sporten wanneer het jou uit komt. Tevens kun je zo voor een beetje afwisseling zorgen.

Q: Zijn er mannen bij het dames boksen?
A: Het dames boksen is voor dames en door dames, er wordt dus altijd lesgegeven door een vrouw en alleen dames mogen inschrijven voor het dames boksen. De andere lessen zijn gemengd.

Q: Zijn er kleedkamers en douches aanwezig?
A: 
Er is een heren en dames kleedkamer met douche bij de Dorpsstraat gym

Q: Hoe zit het met vakanties en feestdagen?
A: We proberen zoveel mogelijk open te zijn en ook gedurende de vakanties sluiten we niet. Tijdens de meeste feestdagen bieden we vaak toch nog 1 of 2 lessen aan zodat jij altijd kan blijven trainen. Het kan wel zijn dat we in de (school)vakanties een iets beperkter rooster hebben dan anders, iets minder lessen maar misschien juist het moment om dan eens een andere les of dag uit te proberen? We blijven sowieso 7 dagen per week open met een zeer ruime keus aan lessen! Je kunt je credits tot 2 weken opsparen dus je kunt vaak na je vakantie extra trainen. Het abonnement blijft daarom ook gewoon door lopen maar natuurlijk kun je ook je abonnement pauzeren.

Q: Kan ik het abonnement stop zetten of wijzigen?
A: Dat kan zeker, middels een e-mail naar info@tvstraining.nl kan deze stop gezet worden, de opzegtermijn is één maand bij de maandabbonementen of per jaar bij de jaarabbonementen. Rittenkaarten zijn niet inwisselbaar en persoonsgebonden. Ook wijzigen van maand naar jaar bijvoorbeeld kan.

Q: Wat zijn de algemene voorwaarden?
A: Zie www.tvstraining.nl/algemene-voorwaarden

Voor overige informatie over inschrijven, tarieven en sporten bij TvS Training zie:
KLIK HIER VOOR TARIEVEN EN INSCHRIJVEN