Crosstraining & Meer

CROSSTRAINING:
Training vaak op hoge intensiteit, waarbij er gewichten (barbells, kettlebells, dumbells enz) worden gebruikt, daarnaast komen er elementen uit de gymnastiek en atletiek in voor. Er is veel aandacht voor functional training. 

CROSSBOKS:
CrossBoks combineert crossfit, bootcamp, HIIT, body weight oefeningen en meer met boksen. Oftewel heel veel plezier, afwisseling en ideaal voor het opbouwen van conditie en kracht. Eén van onze meest populaire lessen.

SMALL GROUP TRAINING:
Hoewel iedere training persoonlijk en in kleine groepen is, is er bij small group training aandacht voor het trainen met gewichten en ander materiaal, bijvoorbeeld in circuitvorm. Iedere training is een verrassing, de focus is echter altijd een persoonlijke benadering met aandacht voor techniek.

HIIT: High Intensity Interval Training, kortdurende training op hoge intensiteit met korte rust momenten. Efficiënt trainen, lekker hard werken voor mensen die minder tijd hebben. 

OPEN GYM:
Een trainer is aanwezig, maar je hebt de mogelijkheid om zelfstandig te trainen.

PERSONAL TRAINING: Zie: www.tvstraining.nl/personal-training

KLIK HIER VOOR HET LESROOSTER


strong viking rosmalen

Wist je dat wij partner club zijn van Strong Viking Runs? Dit betekend dat je bij ons kan voorbereiden voor een obstacle run en je korting krijgt op je deelname kaartjes.

 

 

 

 


PROEFLES INPLANNEN? Vul onderstaand formulier in met de datum, les en tijd naar keuze en dan plannen we je graag in voor een proefles. 

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht

    Let op, bezoek de gym alleen als je geen coronagerelateerde klachten hebt of de afgelopen twee weken in nauw contact bent geweest met iemand met corona. De huidige maatregelen en dergelijke rondom corona kun je hier terug vinden.