CrossTraining & Meer


CROSSTRAINING:
Training vaak op hoge intensiteit, waarbij er gewichten (barbells, kettlebells, dumbells enz) worden gebruikt, daarnaast komen er elementen uit de gymnastiek en atletiek in voor. Er is veel aandacht voor functional training. 

CROSSBOKS:
CrossBoks combineert crossfit, bootcamp, HIIT, body weight oefeningen en meer met boksen. Oftewel heel veel plezier, afwisseling en ideaal voor het opbouwen van conditie en kracht. Eén van onze meest populaire lessen.

SMALL GROUP TRAINING:
Hoewel iedere training persoonlijk en in kleine groepen is, is er bij small group training aandacht voor het trainen met gewichten en ander materiaal, bijvoorbeeld in circuitvorm. Iedere training is een verrassing, de focus is echter altijd een persoonlijke benadering met aandacht voor techniek.

OPEN GYM:
Een trainer is aanwezig, maar je hebt de mogelijkheid om zelfstandig te trainen.

Er veranderd veel met de Corona maatregelen zie: https://tvstraining.nl/actueel/ voor de huidige stand van zaken. 

PERSONAL TRAINING? Zie: www.tvstraining.nl/personal-training


PROEFLES INPLANNEN? VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN DAN MAKEN WE GRAAG EEN AFSPRAAK MET JE VOOR JE PERSOONLIJKE PROEFTRAINING. Let op je kan de gym alleen bezoeken als je geen klachten hebt zoals verkoudheid, griep en koorts of met iemand in contact bent geweest met Corona. 

 

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht


KLIK HIER VOOR HET LESROOSTER


 

kettlebell training

 

 

 

 

 

 

 

 unnamed tvstraining


thumbnail_Strong Viking Obstacle Run Official Partner logo

Wist je dat wij partner club zijn van Strong Viking Runs? Dit betekend dat je bij ons kan voorbereiden, trainen voor een obstacle run en je korting krijgt op je deelname kaartjes.