CrossTraining & Meer


CROSSTRAINING:
Training vaak op hoge intensiteit, waarbij er gewichten (barbells, kettlebells, dumbells enz) worden gebruikt, daarnaast komen er elementen uit de gymnastiek en atletiek in voor. Er is veel aandacht voor functional training. 

CROSSBOKS:
CrossBoks combineert crossfit, bootcamp, HIIT, body weight oefeningen en meer met boksen. Oftewel heel veel plezier, afwisseling en ideaal voor het opbouwen van conditie en kracht. Eén van onze meest populaire lessen.

SMALL GROUP TRAINING:
Hoewel iedere training persoonlijk en in kleine groepen is, is er bij small group training aandacht voor het trainen met gewichten en ander materiaal, bijvoorbeeld in circuitvorm. Iedere training is een verrassing, de focus is echter altijd een persoonlijke benadering met aandacht voor techniek.

OPEN GYM:
Een trainer is aanwezig, maar je hebt de mogelijkheid om zelfstandig te trainen.

 

PERSONAL TRAINING? Zie: www.tvstraining.nl/personal-training


PROEFLES INPLANNEN? VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN DAN MAKEN WE GRAAG EEN AFSPRAAK MET JE VOOR JE PERSOONLIJKE PROEFTRAINING. Let op je kan de gym alleen bezoeken als je geen klachten hebt zoals verkoudheid, griep en koorts of met iemand in contact bent geweest met Corona. 

EXTRA MAATREGELEN N.A.V. PERSCONFERENTIE 13-10

 https://www.rijksoverheid.nl/…/openbaar-en…/sport Wij hanteren een groepsgrootte bij de volwassenen van 8 man excl trainers zodat we 1,5 m afstand tot elkaar kunnen bewerkstelligen. Daarnaast doorlopen alle leden een COVID screening en kunnen dan pas een plekje reserveren voor iedere training via ons inschrijfsysteem. Alle leden (18+) dienen 1,5 m afstand tot elkaar te houden tijdens de trainingen, de(kick)boks lessen hebben daarom een wat andere invulling dan gebruikelijk.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht


KLIK HIER VOOR HET LESROOSTER


 

kettlebell training

 

 

 

 

 

 

 

 unnamed tvstraining


thumbnail_Strong Viking Obstacle Run Official Partner logo

Wist je dat wij partner club zijn van Strong Viking Runs? Dit betekend dat je bij ons kan voorbereiden, trainen voor een obstacle run en je korting krijgt op je deelname kaartjes.