Boksen

BOKSEN: klassieke bokstraining onder leiding van ervaren en verschillende bokstrainers, veel aandacht voor techniek en plezier, geschikt voor beginners en gevorderden. Samen en met respect voor elkaar trainen is één van onze belangrijkste aandachtspunten. Daarnaast trainen we in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. De gym is aangesloten bij de Nederlandse Boksbond en we begeleiden ook boksers bij wedstrijden, we kijken er naar uit om je hier bij ons in de les te zien.

KICKBOKSEN: naast het reguliere boksen bieden we ook kickboksen aan. Bij het kickboksen worden er naast stoottechnieken ook traptechnieken behandeld. In tegenstelling tot het boksen gebeurt kickboksen op de blote voeten.

ZAKTRAINING: een uur lang los op de zak dat is zaktraining voor zowel boksers als kickboksers, zonder contact maar wel heerlijk het hoofd leeg maken.

CROSSBOKS: in de CrossBoks combineren we verschillende elementen vanuit Crossfit, Bootcamp, HIIT en Boksen voor een toptraining, één gedeelte bestaat uit het ‘Cross’ gedeelte en één gedeelte uit het ‘Boks’ gedeelte (zonder sparren). Deze unieke combinatie zorg voor heel veel afwisseling, plezier en een geweldige manier om aan je conditie en kracht te werken. Niet voor niets één van onze meest populaire trainingen.

BOXING FAMILY: Bootcamp, crossfitachtige oefeningen afgewisseld met boksoefeningen (zonder sparren), kindjes mogen kosteloos mee. Vanuit de kinderwagen of maxi cosi meekijkend, in de speelhoek of ze doen lekker mee. Ideaal!

BOXING LADIES: Voor en door dames. De bokssport voor dames onder begeleiding van een dame. Op verzoek kunnen we de deur sluiten en zorgen ervoor dat er geen mannen aanwezig zijn in de ruimte. 

BOXING BASICS: De basistechnieken van het boksen, de zogenaamde fundamentals. Voetenwerk, verdediging, stoten maken. Perfect voor beginners. 

PERSONAL TRAINING? Zie: www.tvstraining.nl/personal-training

KLIK HIER VOOR HET LESROOSTER

Afbeeldingsresultaat voor nederlandse boksbond

PROEFLES INPLANNEN? Vul onderstaand formulier in met een datum, les en tijd naar keuze en plannen we je graag in voor een proefles. 

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  Er veranderd veel met de Corona maatregelen zie: https://tvstraining.nl/actueel/ voor de huidige stand van zaken.
  Bezoek de gym alleen als je geen corona gerelateerde klachten hebt of de afgelopen twee weken in nauw contact bent geweest met iemand met corona.

     ALGEMEEN

  Klik voor het volledige lesrooster, leer de trainers kennen en zie onze zeer schappelijke tarieven, waaruit maar weer blijkt dat dit over pure passie voor de bokssport gaat! Voor een indruk van de lessen bekijk en like de facebookpagina.

  Zorg dat je fijne sportkleding draagt en sportschoenen, een flesje water en een handdoek kunnen geen kwaad. Trainings(leen) bokshandschoenen hebben we in de gym. Het is aan te raden om eigen bandages en bokshandschoenen aan te schaffen, dit kan eventueel besteld worden via de gym.