Trainers

Tessa TvS Training Boksen Kickboksen Crossfit Personal training

Tessa van Stenus: Eigenaresse – Boks – Crossboks – Personal Training & Meer

Mijn naam is Tessa van Stenus, ‘vandaar de naam TvS Training’, oftewel ‘oprichtster’ van TvS Training te Rosmalen. Ik ben onder andere mama, verpleegkundige, fitnessinstructrice en docent Gevaarsbeheersing. Via de Nederlandse Boksbond heb ik de KSS2 afgerond en in 2020 de KSS3 opleiding tot coach afgerond. Naast mijn studie aan de hogeschool Verpleegkunde, zoveel jaar geleden, ben ik op 21 jarige leeftijd gaan kickboksen en daarna gaan boksen bij ‘Fast Eddy’ Smulders. Als kind een judoka maar verloor mijzelf later in het studentenleven en zat alles behalve lekker in mijn vel; letterlijk en figuurlijk. Het boksen bracht mij zoveel moois en zette mijn leven positief op z’n kop. Het sporten werd niet ‘moeten’ maar een passie. Ik ben verschillende opleidingen gaan volgen binnen de sport en naast mijn werk als verpleegkundige ben ik in eerste instantie met een groepje vrienden gaan bootcampen; natuurlijk altijd met een ‘boks tintje’. Ik wilde mijn liefde voor het boksen overbrengen, verspreiden, delen. Andere mensen blij maken met hetgeen mijn leven zo op z’n kop heeft gezet. Want plezier moet je delen en dan natuurlijk met leuke mensen! Kijkend naar alle leegstaande gebouwen zag ik in gedachten een mooi industrieel pand voor mij, een pand waar we samen kunnen sporten, bewegen, zijn, een speeltuin voor volwassenen en dan ook nog eens die mooie leegstaande ruimte benutten…. en zo ontstond het idee voor een ‘Pop-Up Gym’. Dit liep in eens zo goed dat ik mijn baan in de zorg heb opgezegd en sinds juni 2020 hebben we een eigen, nieuw pand midden in het centrum van Rosmalen en breiden we niet snel daarna uit met een tweede pand. Een open, persoonlijke, relaxte sfeer, waarin harde werkers zonder ego’s en pretenties, maar ook kinderen welkom zijn. Ik hoop dezelfde passie voor boksen en sport mee te kunnen geven; dat was en is het streven. Ondertussen groeien we hard en zie ik steeds weer en meer mensen sterker en fitter worden. Daar word ik blij van, daar doen we het voor!


Danny Bissels: Boks

Danny Bissels: Boks

Ik ben Danny Bissels, ik verzorg de bokstrainingen en heb onder andere de Boxercise cursus (in samenwerking Nederlandse Boksbond) voldaan. Zelf ben ik begonnen met boksen op 17 jarige leeftijd bij de Counter in Vught onder leiding van meervoudig Nederlands kampioen middengewicht Jo van de Broek. Een paar maanden later vocht ik mijn eerste wedstrijd in de open zuid Nederlands Kampioenschap, welke ik won op punten. Verschillende kampioenschappen volgden; zilver, goud en schitterende K.O. met een leverstoot passeerde de revue. Ik ben gevraagd of ik bokslessen wilde gaan verzorgen bij Tessa. Ik heb dat met veel plezier opgepakt en de lessen worden druk bezocht. Het doet me deugd mensen de zelfverdedigingsport bij te kunnen brengen. Ik vind het leuk mensen te zien groeien in de sport, ze fitter zien worden en meer zelfvertrouwen te zien krijgen. Ik hou van discipline en doorzettingsvermogen, waarbij humor niet uit het oog verloren mag worden. Ik hoop dat ik de komende jaren nog meer nieuwe “champs” wat bij kan brengen van de bokssport. The Noble Art of Boxing!


Serra Hendriks: Kickboksen

Serra Hendriks: Kids – Crossboks – Zaktraining – Family

Mijn naam is Serra, sporten is mijn hobby en passie. Onlangs heb ik een cursus kinder EHBO gevolgd en ook een cursus over HIIT en bokstrainingen: Boxing45. In 2018 ben ik begonnen in de gym onder begeleiding van Tessa en heb mij ontwikkeld tot zelfstandig trainer. Ik dans al vanaf mijn 6e, drie dagen in de week en vanaf mijn 10e ben ik drie dagen in de week erbij gaan kickboksen bij Fujiyama gym in Den Bosch, omdat ik erg onzeker was en aan mijn zelfvertrouwen wilde werken. Nu een aantal jaar verder ben ik en mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid. En ben ik nog fanatieker geworden met sporten. Nu ik zelf gevorderd ben geworden in sporten vind ik het super leuk om mijn passie met anderen te delen zowel in de groepslessen als in een personal training. Naast de gym ben ik ook graag met kinderen bezig, een echte kindervriendin. En ben ik altijd heel erg enthousiast over mijn werk. Ik hoop mijn enthousiasme door te kunnen geven aan al onze leuke leden !


boksen boxing box boks rosmalen

Marc: Boks

Beste Boksers, mijn naam is Marc.

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met kickboksen maar al snel verloor ik mijn hart aan de bokssport.  Mijn basis heb ik gelegd bij de Bossche boksschool van Jan Doorenbosch zoon van de bekende Pierre Doorenbosch. Inmiddels heb ik al 30 jaar ervaring in de bokssport, als bokser maar ook als trainer. Ik heb de opleidingen Boxercise, KSS2 en KSS3 van de Nederlandse Boksbond behaald.

Mijn trainingen zijn vooral gericht op techniek, conditie en respectvol sparren. In de door mij verzorgde lessen bij TvS ga je zeker voldaan naar huis, zoals Mohammed Ali ooit zei;

“I hated every minute of training, but I said, ‘Don’t quit. Suffer now and live the rest of your live as a champion”


nils deijl crossfit rosmalen

Nils Deijl: Crosstraining – Crossboks – Zaktraining – Personal Training

Beste (toekomstige) sporters! Mijn naam is Nils Deijl, Ik ben één van de trainers bij TVS training! Zelf ben ik altijd erg gemotiveerd om het beste uit mezelf te halen ook wat betreft sport. Dit is ook altijd mijn streven voor de sporters die ik lesgeef. Ook op personal training gebied ben ik al een tijd bezig en kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan. Mochten jullie verder nog vragen hebben aan of over mij dan hoor ik het graag! Ik kijk er naar uit om samen te knallen, Tot snel! Groetjes, Nils 💪🏼


Maartje de Bijl

Maartje de Bijl: Crosstraining – Small Group – Zaktraining – Personal Training

Mijn naam is Maartje de Bijl. Ik ben 31 jaar en ben sinds mijn 19e werkzaam in de sport. Ik ben begonnen met een eigen bootcampclub met daarnaast personal training. Na een aantal jaar als ZZP`er te hebben gewerkt ben ik later begonnen bij een organisatie waar ik voornamelijk personal training, small group training en bokszakttraining heb gegeven. Hier heb ik veel geleerd en samengewerkt met atleten uit de topsport.
Tessa en ik hebben elkaar bij de boksschool leren kennen en zijn door onze sportieve ambities altijd in contact gebleven, met als resultaat dat ik nu aan de slag ben gegaan bij TvS Training!
Mijn focus ligt vooral op krachttraining, het verbeteren van techniek en houding, om vervolgens uiteenlopende doelen te behalen of het nu gaat om spieropbouw, afvallen op blessurepreventie. Ik heb een grote passie voor mijn werk, voor de leden, en voor boksen. Dat maakt het extra tof om bij TVS training te werken! Ik heb zin om samen te gaan knallen in de groepstrainingen en wie weet ook 1 op 1 tijdens een personal training!
Behaalde certificaten en opleidingen:
Fitness trainer A
Fitness trainer B
Mommy 2B Bootcamp
NASM CP-T
Crossfit level 1 Trainer a
KSS2 Nederlandse Boksbond


Janet Snapkova: Yoga – Pilates

Mijn naam is Janet, sportprofessional en yogadocente in hart en nieren! Al vanaf mijn kinderjaren ben ik onafgebroken verbonden met sport. Ik speelde op het hoogst niveau ijshockey en ben 3-voudige landskampioene van Slowakije geweest. Ik ben een gediplomeerde fitness-, pilates- en yogadocente en geef al 22 jaar groepslessen. Mijn “core-lessen” zijn yoga, pilates, HIIT, steps, spinning, bodypower en bodyshape. Ernaast doe ik actief aan crossfit, kickboksen, hardlopen en in-line skaten.

Bij the Gym verzorg ik de yoga en pilates lessen. Veel afwisseling met de nadruk op flexibiliteit, stabiliteit en mobiliteit van spieren, pezen, gewrichten en bindweefsel. In mijn lessen ervaar je ook een stukje ontspanning en mindfulness.

Graag verwelkom ik jullie in mijn lessen! Janet


yoga power rosmalen den bosch berlicum vught

Marco Geuzendam: Power yoga

Mijn naam is Marco Geuzendam. Ik heb met veel plezier een aantal inval-lessen Power Yoga gegeven bij The Gym Rosmalen en ga nu een vast uur per week deze vorm van yoga verzorgen. Nadat ik in mijn jeugd fanatiek heb gezwommen en aan judo heb gedaan, heb ik het sporten een jaar of 10 geleden weer opgepakt. Eerst in de fitness, maar ik merkte al snel dat ik op een andere manier wilde trainen. Ik heb toen een yogales gevolgd en was direct verkocht. Na eerst ervaring als leerling opgedaan te hebben, heb ik de stap gewaagd om een aantal opleidingen te volgen en zelf les te gaan geven. Ik doe dit inmiddels alweer 10 jaar. Wat is Power Yoga? Binnen de Power Yogales trainen we alle grote spiergroepen van ons lichaam. Van rug, benen, schouders, tot aan onze buikspieren. We trainen statische kracht. Dit betekent dat we tussen de bewegingen door wat langer in houdingen staan die onze spiergroepen sterker maken. Focus ligt op onze ademhaling, om de kracht uit ons lijf te halen. Hiermee leren we ons eigen lichaam beter kennen, kracht te ontwikkelen en blessures tegen te gaan. Het is dus hard werken en vooral niet zweverig (dat ben ik ook niet ;-). Wil je deze vorm van yoga leren kennen of kijken of yoga iets voor je is, schrijf je dan in. Ik geef elke zondag van 9.00 uur tot 10.00 uur les. Tot snel!Crosstraining Crossfit zaktraining boksen boxen Rosmalen

Suzanne Uters – Crosstraining en Zaktraining

Mijn naam is Suzanne en ik ben 34 jaar. Ik heb de opleiding Sport en Recreatie afgerond en ben in 2010 (naast mijn kantoorbaan) gestart met het geven van verschillende groepslessen zoals Bodypump, Bodycombat en CXWORX. Ik heb dit een aantal jaar met heel veel plezier gedaan.

Door de komst van mijn 2 kids in combinatie met een vaste baan, kwam ik tijd te kort en ben ik met de groepslessen gestopt. Wel had ik zin om lekker zelf te trainen. Met een eigen schema ben ik de focus gaan leggen op krachttraining vanuit huis. Maar na een tijdje merkte ik dat het toch wel erg leuk vond om weer samen te sporten. Dus besloot ik om naast mijn training vanuit huis ook weer naar de gym te gaan.

Uiteindelijk kwam ik bij TVS Training terecht. Voor mij de juiste plek! Hier begon het gevoel van zelf les geven toch wel weer te kriebelen 😊. Na wat lessen te hebben ingevallen, merkte ik al snel dat dit toch echt mijn passie is! Ik vind het super leuk om zelf de lessen samen te stellen en jullie er doorheen te coachen om tot het uiterste te gaan!

Je kan mij vinden op zondagochtend bij de Crosstraining en Bokszaktraining. Tot snel!


tim de vuijst personal training rosmalen

Tim de Vuijst: Boks – Kickboks – Personal Training


Mijn naam is Tim de Vuijst. Ik ben 32 jaar, woon in Den Bosch en heb 20 jaar ervaring in de vechtsport. Ik ben op vroege leeftijd begonnen met taekwondo. Daarna ben ik gaan boksen en vervolgens gaan kickboksen. In de laatste twee disciplines heb ik wedstrijden gevochten. In mijn jongere jaren was ik tweemaal Nederlands kampioen boksen. Kan natuurlijk niet anders, met zo’n achternaam. 😉

Fysiek en mentaal fit zijn vind ik erg belangrijk. Ik heb hier al mijn hele leven en carrière profijt van en wil mijn kennis en ervaring graag delen met anderen.
Mijn loopbaan begon in 2006 toen ik in dienst ging bij de Koninklijke Landmacht. Ik heb hier vijf jaar gewerkt en ben als pantserinfanterist uitgezonden naar Uruzgan, Afghanistan in 2009. Ook ben ik opgeleid tot onderofficier, een leidinggevende functie.
Hierna ben ik Sport- en Gezondheidsmanagement gaan studeren aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Naast mijn studie heb ik bij verschillende organisaties gewerkt als personal-, fitness- en (kick)bokstrainer.
Om mezelf verder te ontwikkelen, heb ik mijn hbo-studie vervolgd met een universitaire master Gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, met een specialisatie in voeding. Na het behalen van mijn diploma ben ik aan de slag gegaan als gezondheidsonderzoeker/epidemioloog bij de GGD en nu dus als allround trainer/coach.
Met andere woorden: ik heb veel verstand van gezondheid, sport en voeding en help jou graag bij het bereiken van jouw doelen. Ik kijk uit naar een gezellige en sportieve tijd met jullie. Tot snel!

lieke kids crossboks

Lieke van Osch: Kids – Crossboks

Mijn naam is Lieke, sporten is een passie, ik wordt er vrolijk en energiek van. Sporten maakt mij zowel geestelijk als fysiek gezond en blij.
Ik heb een tijd gekickbokst in Arnhem. Naar mijn mening is Kickboksen het leukste wat er is.
Ik ben bij TVS begonnen in 2020 als stagiair en nu ben ik hier als trainer.
Ik vind het super leuk om met kids/ jeugd aan de slag te gaan om ze te laten zien dat (kick)boksen en bewegen heel gezond voor je is en ook belangrijk is om jezelf te kunnen verdedigen en zelfvertrouwen te hebben. Dit zal ik ook toepassen en leren aan de kids.
Ook richt ik me graag uiteraard op de volwassenen. Mijn doel is dat elke doelgroep blij naar de training komt en ook met een glimlach naar huis gaan.
Ik ben super blij dit team te mogen versterken en heb enorm veel zin om met jullie allemaal aan de slag te gaan.
Tot snel!