Trainers


Tessa van Stenus - Oprichtster, Boksen, Crossboks, Personal Training

Tessa van Stenus – Oprichtster, Boksen, Crossboks, Personal Training

Mijn naam is Tessa van Stenus, ‘vandaar de naam TvS Training’, oftewel ‘oprichtster’ van TvS Training te Rosmalen. Ik ben onder andere mama, verpleegkundige, fitnessinstructrice en docent Gevaarsbeheersing. Via de Nederlandse Boksbond heb ik de KSS2 afgerond en in 2020 de KSS3 opleiding tot coach afgerond. Naast mijn studie aan de hogeschool Verpleegkunde, zoveel jaar geleden, ben ik op 21 jarige leeftijd gaan kickboksen en daarna gaan boksen bij ‘Fast Eddy’ Smulders. Als kind een judoka maar verloor mijzelf later in het studentenleven en zat alles behalve lekker in mijn vel; letterlijk en figuurlijk. Het boksen bracht mij zoveel moois en zette mijn leven positief op z’n kop. Het sporten werd niet ‘moeten’ maar een passie. Ik ben verschillende opleidingen gaan volgen binnen de sport en naast mijn werk als verpleegkundige ben ik in eerste instantie met een groepje vrienden gaan bootcampen; natuurlijk altijd met een ‘boks tintje’. Ik wilde mijn liefde voor het boksen overbrengen, verspreiden, delen. Andere mensen blij maken met hetgeen mijn leven zo op z’n kop heeft gezet. Want plezier moet je delen en dan natuurlijk met leuke mensen! Kijkend naar alle leegstaande gebouwen zag ik in gedachten een mooi industrieel pand voor mij, een pand waar we samen kunnen sporten, bewegen, zijn, een speeltuin voor volwassenen en dan ook nog eens die mooie leegstaande ruimte benutten…. en zo ontstond het idee voor een ‘Pop-Up Gym’. Dit liep in eens zo goed dat ik mijn baan in de zorg heb opgezegd en sinds juni 2020 hebben we een eigen, nieuw pand midden in het centrum van Rosmalen. Een open, persoonlijke, relaxte sfeer, waarin harde werkers zonder ego’s en pretenties, maar ook kinderen welkom zijn. Ik hoop dezelfde passie voor boksen en sport mee te kunnen geven; dat was en is het streven. Ondertussen groeien we hard en zie ik steeds weer en meer mensen sterker en fitter worden. Daar word ik blij van, daar doen we het voor!

 


Danny Bissels - Boksen

Danny Bissels – Boksen

Ik ben Danny Bissels, ik verzorg de bokstrainingen en heb onder andere de Boxercise cursus (in samenwerking Nederlandse Boksbond) voldaan. Zelf ben ik begonnen met boksen op 17 jarige leeftijd bij de Counter in Vught onder leiding van meervoudig Nederlands kampioen middengewicht Jo van de Broek. Een paar maanden later vocht ik mijn eerste wedstrijd in de open zuid Nederlands Kampioenschap, welke ik won op punten. Verschillende kampioenschappen volgden; zilver, goud en schitterende K.O. met een leverstoot passeerde de revue. Ik ben gevraagd of ik bokslessen wilde gaan verzorgen bij Tessa. Ik heb dat met veel plezier opgepakt en de lessen worden druk bezocht. Het doet me deugd mensen de zelfverdedigingsport bij te kunnen brengen. Ik vind het leuk mensen te zien groeien in de sport, ze fitter zien worden en meer zelfvertrouwen te zien krijgen. Ik hou van discipline en doorzettingsvermogen, waarbij humor niet uit het oog verloren mag worden. Ik hoop dat ik de komende jaren nog meer nieuwe “champs” wat bij kan brengen van de bokssport. The Noble Art of Boxing!

 


Wesley Steerneman - boksen, personal training, kids

Wesley Steerneman – Boksen, Crossboks, Kids, Personal Training

Hallo, ik ben Wesley Steerneman (33) woonachtig in Empel en heb 2 prachtige kinderen.

Werk in het dagelijks leven als manager bij een houthandel en ben daarnaast sinds enige tijd fanatiek aan het boksen bij The Gym.  Tessa had me aan het werk gezien tijdens de trainingen en was oprecht geïnteresseerd in mijn motivatie en drijfveren. Ze vroeg me na enige tijd of ik het leuk zou vinden om bij The Gym haar te komen assisteren. Hoe mooi is het als je een passie voor boksen kunt combineren met het coachen en motiveren van mensen! De keuze was dan ook snel gemaakt. In het kader hiervan heb ik daarna ook de interessante cursus Boxercise gevolgd en later de opleiding tot Fitnessinstructeur.

Mensen helpen fitter te worden, conditie verbeteren en zorgen voor voldoende sportieve uitdagingen , dat is iets wat ik met passie wil gaan uitdragen. Bij ons is iedereen welkom, iedereen loopt “eigen” door de sportschool en je ziet en voelt dat mensen zich echt thuis voelen binnen deze Gym. Benieuwd geworden ? Kom eens meetrainen en laat je verrassen!

 

 


Serra Hendriks - Kids Kickboksen, HIIT, Zaktraining, Personal Training

Serra Hendriks – Kids Kickboksen, HIIT, Zaktraining, Personal Training

Mijn naam is Serra, sporten is mijn hobby en passie. Onlangs heb ik een cursus kinder EHBO gevolgd en ook een cursus over HIIT en bokstrainingen: Boxing45. In 2018 ben ik begonnen in de gym onder begeleiding van Tessa en heb mij ontwikkeld tot zelfstandig trainer. Ik dans al vanaf mijn 6e, drie dagen in de week en vanaf mijn 10e ben ik drie dagen in de week erbij gaan kickboksen bij Fujiyama gym in Den Bosch, omdat ik erg onzeker was en aan mijn zelfvertrouwen wilde werken. Nu een aantal jaar verder ben ik en mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid. En ben ik nog fanatieker geworden met sporten. Nu ik zelf gevorderd ben geworden in sporten vind ik het super leuk om mijn passie met anderen te delen zowel in de groepslessen als in een personal training. Naast de gym ben ik ook graag met kinderen bezig, een echte kindervriendin. En ben ik altijd heel erg enthousiast over mijn werk. Ik hoop mijn enthousiasme door te kunnen geven aan al onze leuke leden !

 

 

 

 


Reginald van Osch - Kickboksen, Muay Thai

Reginald van Osch – Kickboksen, Muay Thai

Reginald van Osch geeft kickboks les aan kinderen en volwassenen. Reginald is een erg ervaren en zeer goede kickbokser, hij heeft in Thailand gewoond en heeft vooral veel kennis en kunde op het gebied van Muay Thai. Kickboksen is zijn passie en geeft al langere tijd les met veel plezier.

 

 

 

 

 


Crossfit, crossboks, personal training

Nils Deijl- Crossfit, Crossboks, Personal Training

Beste (toekomstige) sporters! Mijn naam is Nils Deijl, Ik ben één van de trainers bij TVS training! Zelf ben ik altijd erg gemotiveerd om het beste uit mezelf te halen ook wat betreft sport. Dit is ook altijd mijn streven voor de sporters die ik lesgeef. Ook op personal training gebied ben ik al een tijd bezig en kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan. Mochten jullie verder nog vragen hebben aan of over mij dan hoor ik het graag! Ik kijk er naar uit om samen te knallen, Tot snel! Groetjes, Nils 💪🏼

 

 

 

 

 


Maartje de Bijl - Personal Training, Crossfit, Crossboks, Zaktraining, Small Group Training

Maartje de Bijl – Personal Training, Crossfit, Crossboks, Zaktraining, Small Group Training

Mijn naam is Maartje de Bijl. Ik ben 31 jaar en ben sinds mijn 19e werkzaam in de sport. Ik ben begonnen met een eigen bootcampclub met daarnaast personal training. Na een aantal jaar als ZZP`er te hebben gewerkt ben ik later begonnen bij een organisatie waar ik voornamelijk personal training, small group training en bokszakttraining heb gegeven. Hier heb ik veel geleerd en samengewerkt met atleten uit de topsport.
Tessa en ik hebben elkaar bij de boksschool leren kennen en zijn door onze sportieve ambities altijd in contact gebleven, met als resultaat dat ik nu aan de slag ben gegaan bij TvS Training!
Mijn focus ligt vooral op krachttraining, het verbeteren van techniek en houding, om vervolgens uiteenlopende doelen te behalen of het nu gaat om spieropbouw, afvallen op blessurepreventie. Ik heb een grote passie voor mijn werk, voor de leden, en voor boksen. Dat maakt het extra tof om bij TVS training te werken! Ik heb zin om samen te gaan knallen in de groepstrainingen en wie weet ook 1 op 1 tijdens een personal training!
Behaalde certificaten en opleidingen:
Fitness trainer A
Fitness trainer B
Mommy 2B Bootcamp
NASM CP-T
Crossfit level 1 Trainer a

 

 

 


Janet Snapkova - Yoga, Pilates

Janet Snapkova – Yoga, Pilates

Mijn naam is Janet, sportprofessional en yogadocente in hart en nieren! Al vanaf mijn kinderjaren ben ik onafgebroken verbonden met sport. Ik speelde op het hoogst niveau ijshockey en ben 3-voudige landskampioene van Slowakije geweest. Ik ben een gediplomeerde fitness-, pilates- en yogadocente en geef al 22 jaar groepslessen. Mijn “core-lessen” zijn yoga, pilates, HIIT, steps, spinning, bodypower en bodyshape. Ernaast doe ik actief aan crossfit, kickboksen, hardlopen en in-line skaten.

Bij the Gym verzorg ik de yoga en pilates lessen. Veel afwisseling met de nadruk op flexibiliteit, stabiliteit en mobiliteit van spieren, pezen, gewrichten en bindweefsel. In mijn lessen ervaar je ook een stukje ontspanning en mindfulness.

Graag verwelkom ik jullie in mijn lessen! Janet

 

 


Marco Geuzendam - Power Yoga

Marco Geuzendam – Power Yoga

Mijn naam is Marco Geuzendam. Ik heb met veel plezier een aantal inval-lessen Power Yoga gegeven bij The Gym Rosmalen en ga nu een vast uur per week deze vorm van yoga verzorgen. Nadat ik in mijn jeugd fanatiek heb gezwommen en aan judo heb gedaan, heb ik het sporten een jaar of 10 geleden weer opgepakt. Eerst in de fitness, maar ik merkte al snel dat ik op een andere manier wilde trainen. Ik heb toen een yogales gevolgd en was direct verkocht. Na eerst ervaring als leerling opgedaan te hebben, heb ik de stap gewaagd om een aantal opleidingen te volgen en zelf les te gaan geven. Ik doe dit inmiddels alweer 10 jaar. Wat is Power Yoga? Binnen de Power Yogales trainen we alle grote spiergroepen van ons lichaam. Van rug, benen, schouders, tot aan onze buikspieren. We trainen statische kracht. Dit betekent dat we tussen de bewegingen door wat langer in houdingen staan die onze spiergroepen sterker maken. Focus ligt op onze ademhaling, om de kracht uit ons lijf te halen. Hiermee leren we ons eigen lichaam beter kennen, kracht te ontwikkelen en blessures tegen te gaan. Het is dus hard werken en vooral niet zweverig (dat ben ik ook niet ;-). Wil je deze vorm van yoga leren kennen of kijken of yoga iets voor je is, schrijf je dan in. Ik geef elke zondag van 9.00 uur tot 10.00 uur les. Tot snel!

 


Kate de Rouw - boxing kids en mini's

Kate de Rouw – boxing kids en mini’s

Van jongs af aan is sporten mijn grote passie.
Zo verloor ik mijn hart aan het boksen op het allereerste moment.
Mijn ijzersterke discipline en winnaarsmentaliteit kenmerken mijn persoonlijkheid en dit merk je tijdens mijn trainingen.
Ik zet me graag optimaal in om je te laten genieten van deze prachtige en uitdagende sport waar je jezelf op verschillende manieren in kwijt kunt.
Ik ontdek graag met jou waar de uitdagingen liggen op individueel vlak om hier samen aan te werken. Opgeven is geen optie en de weg vooruit is altijd zichtbaar.
Ik streef ernaar om de vreugde tijdens de training te voelen en terug te zien in de glimlach van de leden.

Het onderwijs is mijn thuishaven, als docent en orthopedagoog zie ik graag de toekomst in onze kinderen en de jeugd.
Zo klein als ze zijn van de ukkie’s tot aan pubers.
Laat het dan de perfecte combinatie zijn voor mij om mijn passie voor het boksen en het lesgeven samen te smelten.

Zo traint ik met liefde en plezier de mini’s, de kids en de jeugd.
Daarnaast richt ik me uiteraard ook graag op volwassenen voor het stuk gaan tijdens een zak training, een HIIT training, of een technische boks training.
En… wanneer ik de training niet verzorg ben ik graag zelf aan het ploeteren met mijn handschoenen aan!


Bente Gielis - kickboxing kids en mini's

Bente Gielis – kickboxing kids en mini’s

Mijn naam is Bente, ik ben 16 jaar en zit nu in 5havo. 5 jaar geleden ben ik begonnen met kickboksen. Ik vond het super leuk, en ben al snel begonnen met wedstrijd vechten. 3 jaar lang ben ik daarmee bezig geweest, ik heb daar enorm veel van geleerd.

Naast de kickboks wedstrijden heb ik ook een aantal jaren geassisteerd bij de kinderlessen. Dat heb ik met veel plezier gedaan. Het kickboksen heeft mij veel gebracht in mijn persoonlijke ontwikkeling, het heeft ervoor gezorgd dat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen. Mijn doel is om dat te kunnen bereiken bij anderen kinderen omdat het enorm belangrijk is dat kinderen zich sterk en weerbaar voelen.

Ik kijk er naar uit om dit team te komen versterken. Tot snel!