Trainers


Tessa van Stenus Personal trainer boksen boxing dames boksen boxing mama's rosmalen den bosch kickboksen personal training

Tessa van Stenus – CrossBoks Boksen HIIT Personal Training Eigenaresse & Meer

Mijn naam is Tessa van Stenus, ‘vandaar de naam TvS Training’, oftewel ‘oprichtster’ van TvS Training te Rosmalen. Ik ben onder andere mama, verpleegkundige, fitnessinstructrice en docent Gevaarsbeheersing. Via de Nederlandse Boksbond heb ik de KSS2 afgerond en heb in 2020 de KSS3 opleiding tot coach afgerond. Naast mijn studie aan de hogeschool Verpleegkunde, zoveel jaar geleden, ben ik op 21 jarige leeftijd gaan kickboksen en daarna gaan boksen bij ‘Fast Eddy’ Smulders. Als kind een judoka maar verloor mijzelf later in het studentenleven en zat alles behalve lekker in mijn vel; letterlijk en figuurlijk. Het boksen bracht mij zoveel moois en zette mijn leven positief op z’n kop. Het sporten werd niet ‘moeten’ maar een passie. Ik ben verschillende opleidingen gaan volgen binnen de sport en naast mijn werk als verpleegkundige ben ik in eerste instantie met een groepje vrienden gaan bootcampen; natuurlijk altijd met een ‘boks tintje’. Ik wilde mijn liefde voor het boksen overbrengen, verspreiden, delen. Andere mensen blij maken met hetgeen mijn leven zo op z’n kop heeft gezet. Want plezier moet je delen en dan natuurlijk met leuke mensen! Kijkend naar alle leegstaande gebouwen zag ik in gedachten een mooi industrieel pand voor mij, een pand waar we samen kunnen sporten, bewegen, zijn, een speeltuin voor volwassenen en dan ook nog eens die mooie leegstaande ruimte benutten…. en zo ontstond het idee voor een ‘Pop-Up Gym’. Dit liep in eens zo goed dat ik mijn baan in de zorg heb opgezegd en sinds juni 2020 hebben we een eigen, nieuw pand midden in het centrum van Rosmalen. Een open, persoonlijke, relaxte sfeer, waarin harde werkers zonder ego’s en pretenties, maar ook kinderen welkom zijn. Ik hoop dezelfde passie voor boksen en sport mee te kunnen geven; dat was en is het streven. Ondertussen groeien we hard en zie ik steeds weer en meer mensen sterker en fitter worden. Daar word ik blij van, daar doen we het voor!

 


Boksen Rosmalen Den bosch Boxen Boxing

Danny Bissels – Boksen

Ik ben Danny Bissels, ik verzorg de bokstrainingen en heb onder andere de Boxercise cursus (in samenwerking Nederlandse Boksbond) voldaan. Zelf ben ik begonnen met boksen op 17 jarige leeftijd bij de Counter in Vught onder leiding van meervoudig Nederlands kampioen middengewicht Jo van de Broek. Een paar maanden later vocht ik mijn eerste wedstrijd in de open zuid Nederlands Kampioenschap, welke ik won op punten. Verschillende kampioenschappen volgden; zilver, goud en schitterende K.O. met een leverstoot passeerde de revue. Ik ben gevraagd of ik bokslessen wilde gaan verzorgen bij Tessa. Ik heb dat met veel plezier opgepakt en de lessen worden druk bezocht. Het doet me deugd mensen de zelfverdedigingsport bij te kunnen brengen. Ik vind het leuk mensen te zien groeien in de sport, ze fitter zien worden en meer zelfvertrouwen te zien krijgen. Ik hou van discipline en doorzettingsvermogen, waarbij humor niet uit het oog verloren mag worden. Ik hoop dat ik de komende jaren nog meer nieuwe “champs” wat bij kan brengen van de bokssport. The Noble Art of Boxing!

 


Boksen Hertogenbosch Fitboksen boxing tvs pop up gym

Wesley Steerneman – Boksen

Hallo, ik ben Wesley Steerneman (33) woonachtig in Empel en heb 2 prachtige kinderen.

Werk in het dagelijks leven als manager bij een houthandel en ben daarnaast sinds enige tijd fanatiek aan het boksen bij The Gym.  Tessa had me aan het werk gezien tijdens de trainingen en was oprecht geïnteresseerd in mijn motivatie en drijfveren. Ze vroeg me na enige tijd of ik het leuk zou vinden om bij The Gym haar te komen assisteren. Hoe mooi is het als je een passie voor boksen kunt combineren met het coachen en motiveren van mensen! De keuze was dan ook snel gemaakt. In het kader hiervan heb ik daarna ook de interessante cursus Boxercise gevolgd en later de opleiding tot Fitnessinstructeur.

Mensen helpen fitter te worden, conditie verbeteren en zorgen voor voldoende sportieve uitdagingen , dat is iets wat ik met passie wil gaan uitdragen. Bij ons is iedereen welkom, iedereen loopt “eigen” door de sportschool en je ziet en voelt dat mensen zich echt thuis voelen binnen deze Gym. Benieuwd geworden ? Kom eens meetrainen en laat je verrassen!

 


bootcamp rosmalen den bosch boot camp

Lidewij Louvet – Bootcamp

Wie ben ik. Mijn naam is Lidewij Louvet. Ik ben getrouwd met Martijn en samen hebben wij 2 lieve dochters. Met veel plezier werk ik met mensen met een verstandelijke beperking. Maar daarnaast vind ik het leuk om mij verder te blijven ontwikkelen. Zo heb ik ook de opleiding tot gewichtsconsulente, sportinstructrice gevolgd en de Boxercise cursus. Ik val geregeld in bij verschillende lessen maar het liefst houdt ik mij bezig met bootcamp. Wil jij beginnen met sporten, maar twijfel je omdat je bang bent dat je het niet volhoudt? Hoeft echt niet! Ik zorg ervoor dat de les voor de beginnende sporter goed vol te houden is en tevens voldoende uitdagend is voor de gevorderde sporter. Iedereen doet mee op zijn/haar tempo. Het gaat mij erom dat je lekker beweegt in een gezellige groep! Je wordt fitter, sterker en energieker waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten. Wat wil je nog meer! Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in een les!

 

 


oppas sporten boxing family boxing mama's gym kickboxen kickboksen rosmalen den bosch

Serra Hendriks – HIIT & kick, zaktraining, boxing family, kickboxing kids en youth

Mijn naam is Serra, ik zit op Helicon Den Bosch en daarna ga ik een sportopleiding volgen. Naast school is sporten mijn hobby en passie. Onlangs heb ik een cursus kinder EHBO gevolgd en ook een cursus over HIIT en bokstrainingen: Boxing45. In 2018 ben ik begonnen in de gym onder begeleiding van Tessa en heb mij ontwikkeld tot zelfstandig trainer. Ik dans al vanaf mijn 6e, drie dagen in de week en vanaf mijn 10e ben ik drie dagen in de week erbij gaan kickboksen bij Fujiyama gym in Den Bosch, omdat ik erg onzeker was en aan mijn zelfvertrouwen wilde werken. Nu een aantal jaar verder ben ik en mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid. En ben ik nog fanatieker geworden met sporten. Ik vind het nu een hele grote uitdaging om het team van the Pop-Up Gym te mogen komen versterken als trainer. Naast de gym ben ik ook graag met kinderen bezig en heb ik ook een aantal oppas adressen wat ik ook erg graag doe.

 

 

 

 


Reginald van Osch - Kickboksen

Reginald van Osch – Kickboksen

Reginald van Osch geeft kickboks les aan kinderen en volwassenen. Reginald is een erg ervaren en zeer goede kickbokser, hij heeft in Thailand gewoond en heeft vooral ook veel kennis en kunde op het gebied van Muay Thai. Kickboksen is zijn passie en geeft al langere tijd les met veel plezier.

 

 

 

 

 


Janet - Pilates & Yoga

Janet Snapkova – Pilates & Yoga

Mijn naam is Janet, sportprofessional en yogadocente in hart en nieren! Al vanaf mijn kinderjaren ben ik onafgebroken verbonden met sport. Ik speelde op het hoogst niveau ijshockey en ben 3-voudige landskampioene van Slowakije geweest. Ik ben een gediplomeerde fitness-, pilates- en yogadocente en geef al 22 jaar groepslessen. Mijn “core-lessen” zijn yoga, pilates, HIIT, steps, spinning, bodypower en bodyshape. Ernaast doe ik actief aan crossfit, kickboksen, hardlopen en in-line skaten.

Bij the Gym verzorg ik de yoga en pilates lessen. Veel afwisseling met de nadruk op flexibiliteit, stabiliteit en mobiliteit van spieren, pezen, gewrichten en bindweefsel. In mijn lessen ervaar je ook een stukje ontspanning en mindfulness.

Graag verwelkom ik jullie in mijn lessen! Janet

 

 


yoga pilates rosmalen sport fit rosmalen headstand yin mindfull meditatie

Ellen Mackenzie – Yoga

Mijn naam is Ellen Mackenzie, ik woon met mijn gezin in Rosmalen. Op zondagochtend geef ik bij “the Gym” Yogales volgens de Himalaya traditie. Tijdens mijn studie Pedagogiek in Amsterdam ben ik yogales gaan volgen. Al snel maakte ik de overstap naar de docentopleiding. Zo heb ik me op jonge leeftijd al verdiept in de Raja Yoga. In 2015 ben ik weer gestart met de docentenopleiding, dit keer bij de Himalaya traditie. In 2017 heb ik mijn bevoegdheid tot docent gehaald en vervolg is mijn Yogastudie bij de Himalayatraditie. Regelmatig volg ik retraites en workshops bij ervaren (internationale) docenten.

Yoga in combinatie met andere training; sinds kort volg ik wekelijks de lessen van Tessa. De combinatie van HIIT-trainingen, Crossboks en Yoga is voor mij ideaal. Bij Tessa ben je lekker fysiek bezig en daag je je lichaam uit om grenzen te verleggen. Tijdens de Yoga ben je meer gericht op ontspanning en bewust worden van de aller kleinste spiertjes in je lichaam en natuurlijk de ademhaling. Wil jij ook eens ontdekken wat yoga voor je kan doen? Iedere zondag staat de deur voor je open!