ACTUEEL

OPEN GYM
Nu ook veel overdag open om zelfstandig te trainen.

OKTOBER ACTIE
In de maand oktober krijgt iedere inschrijving een shirt kado! Vraag na inschrijven er naar bij je eerst volgende training.

BEN BRIL MEMORIAL 16 OKTOBER
Onlangs ben ik gevraagd om mijn eerste prof boks partij te mogen draaien bij het grootste prof boksgala van Nederland, het Ben Bril Memorial in Carré 16 oktober.

PROF BOKSPARTIJ IN CARRÉ
Nooit durven dromen dat ik zo’n kans zou mogen krijgen welke ik met beide handen heel graag aan pak. Natuurlijk is een degelijke voorbereiding noodzakelijk om mij van mijn beste kant te kunnen laten zien, we gaan er kei hard voor werken. Een goede voorbereiding kost (veel) geld en daarom zoek ik manieren om dit te kunnen bekostigen en hebben we deze inzamelingsactie op gezet. Iedere bijdrage is welkom en ben ik zeer dankbaar voor. Kan en wil jij helpen met deze droom?

JEUGDFONDS SPORT & CULTUUR ‘S-HERTOGENBOSCH
Daarnaast wilde ik van de gelegenheid ook gebruik maken om geld in te zamelen voor het jeugdfonds Sport en Cultuur ‘s-Hertogenbosch. Heel eerlijk vind ik het een gek idee om alleen voor mij zelf een inzamelingsactie te houden. Het jeugdfonds ligt mij nauw aan het hart omdat ik helaas steeds vaker zie dat gezinnen het financieel zwaar hebben. Ik vind dan ook dat ieder kind de mogelijkheid zou moeten kunnen hebben om te sporten. Het jeugdfonds betaald de contributie voor sportclubs voor kinderen uit gezinnen welke weinig te besteden hebben. 10% van de opbrengst wil ik daarom graag aan het jeugdfonds doneren.

SPONSORING
Voor bedrijven kan ik je naam en logo uitdragen op een shirt, het bokstenue, website van de gym en (social) media. Er komt heel veel aandacht vanuit zowel de gym TvS Training te Rosmalen (plus minus 500 leden) als boksend Nederland. Naar verwachting zal het Ben Bril Memorial in Carré worden uitverkocht en wordt er gefilmd (you tube). Maar ook lokaal, via social media onder andere, als eerste vrouwelijke prof bokser uit Rosmalen en omgeving. Een gigantisch platform om ook jouw bedrijf te kunnen laten zien. Neem je contact op via Tessa@tvstraining.nl

Ik maak jullie graag trots 16 oktober in Carré. Liefs Tessa

Link: https://gofund.me/3c235a05