ACTUEEL


DRIVE IN GYM

gedurende de corona tijd mag er niet in groepsverband gesport worden door volwassenen. Wel mag er zelfstandig buiten getraind worden met maximaal 2 personen en op 1,5 m afstand.
Daarom hebben we de Drive In Gym opgezet voor jou, op verschillende tijden, zie: www.tvstraining.nl/lesrooster bieden we jou de mogelijkheid om zelfstandig te trainen, we zetten trainingen en materialen voor je klaar zodat je zelf aan de slag kunt. Super belangrijk voor je gezondheid is dat je blijft bewegen en wij dragen hier graag aan bij, trainen bij de drive in gym is daarom gratis.

 

PERSONAL TRAINING

personal training buiten mag, ook met duo’s daarom hebben we hele mooie acties zolang de lockdown geldig is. Personal training buiten 1 persoon 30 euro per 45 min training, met 2 personen slechts 20 euro per persoon! Of je sluit een personal training abonnement af, je krijgt nu al buiten personal training maar gaat pas betalen vanaf het moment dat de gym weer open mag.

 

KIDS

gelukkig mogen de kinderen buiten blijven sporten in groepsverband en met contact. Wij blijven de kinderen bijna dagelijks buiten lessen aanbieden, boksen en kickboksen. Vanaf 4 jaar en vanaf 7 jaar. Zie ook www.tvstraining.nl/lesrooster

 

ONLINE LESSEN

Momenteel bieden wij dagelijks online lessen aan, van yoga, thuis workout tot pilates, doe jij ook met ons mee?

 

FITROUTES

We hebben in Rosmalen enkele fitroutes uitgezet. Een welkome afwisseling tijdens je hardloop of wandelronde. Aan het eind van deze maand worden de fitroutes weer opgeruimd dus ga nog snel aan de slag. We hebben een fitroute bij de Groote Wielen plas, wandelpark en het kanaalpark.