Tarieven & inschrijven

TARIEVEN

GROEPSTRAINING ABONNEMENTEN
1x per week 29,50 euro per maand
2x per week 34,50 euro per maand
onbeperkt 44,50 per maand

PERSONAL TRAINING (PT) ABONNEMENTEN inc onbeperkt groepstraining
1x per week PT, 195 euro per maand
2x per week PT, 360 euro per maand
1x per week duo PT, 155 euro per maand per persoon
2x per week duo PT, 280 euro per maand per persoon

KIDS ABONNEMENTEN
1x per week 19,50 euro per maand 
onbeperkt 27,50 euro per maand

RITTENKAARTEN
10-Rittenkaart groepstraining is 95 euro
5-Rittenkaart PT 250 euro
10-Rittenkaart PT 495 euro
5-Rittenkaart duo PT 200 euro per persoon
10-Rittenkaart duo PT 395 euro per persoon

Bij de abonnementen eenmalig 15 euro inschrijfgeld, deze wordt verrekend in de eerste maand.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s Hertogenbosch-Vught betaalt de contributie / het lesgeld voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub. Voor meer info ga naar: www.jeugdfondssportencultuur.nlINSCHRIJVEN

Je kunt je inschrijven door onderstaand formulier in te vullen of deze gegevens door te sturen naar info@tvstraining.nl.  Binnen een werkdag ontvang je een uitnodiging voor activatie van je account (let ook op je spambox). Je wordt dan tevens lid van Virtuagym een veelzijdig systeem met begeleiding op gebied van beweging en voeding. Na activatie kun je, je steeds voor iedere les op het lesrooster inplannen via de rooster functie van Virtuagym. Maar vooral: welkom bij de club, super dat je onze gym komt versterken en vice versa! Onder het inschrijfformulier vindt je aanvullende informatie over het sporten in de gym en je lidmaatschap, lees deze zorgvuldig door.

Je voor- en achternaam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Selecteer een abonnement of rittenkaart, PT is Personal Training

ABONNEMENTEN prijzen per maand

 1x p/w groepstraining €29,50 2x p/w groepstraining €34,50 onbeperkt groepstraining €44,50

 1x p/w PT €195 2x p/w PT €360 1x p/w duo PT €155 2x p/w duo PT €280

 1x p/w kidstraining €19,50 onbeperkt kidstraining €27,50

RITTENKAARTEN totaal prijs

 10 rittenkaart groepstraining €95 10 PT rittenkaart €495 10 duo PT rittenkaart €395

 5 PT rittenkaart €250 5 duo PT rittenkaart €200

Rekeningnummer
Rekeninghouder

Door het selecteren van een abonnement of rittenkaart ga je akkoord met onze algemene voorwaarden www.tvstraining.nl/algemene-voorwaarden.

Klik voor akkoord:


WELKOM
We melden je met dit formulier aan voor onze app Virtuagym, vanaf het versturen van het formulier gaat het abonnement of rittenkaart in binnen 1 werkdag (dit is niet meer omkeerbaar) met onze voorwaarden. Na aanmelden krijg je een uitnodigingsmail om het account te activeren en kun je via ons rooster steeds inschrijven voor de lessen. Ook kan je zelf via www.tvstraining.nl /tarieven een abonnement of rittenkaart aanschaffen.

INSCHRIJVEN LESROOSTER
Je mag je flexibel inschrijven voor alle lessen op het lesrooster. Met een abonnement krijgt je wekelijks nieuwe credits om je mee in te schrijven, bijvoorbeeld abb 2x per week is per week 2 nieuwe credits. Hiermee kun je, je twee weken vooruit inschrijven.  Een credit kun je 2 weken ‘opsparen’ daarna is deze verlopen. Bij de lessen kun je de locatie zien waar de les plaats vindt. Let op; in verband met beperkte plaatsen schrijf je tijdig in voor de lessen en eenmaal ingeschreven kom ook echt trainen (houdt niet onnodig een plek bezet). Voor de lessen kun je tot 12 uur van te voren kosteloos uitschrijven daarna kost het je een credit. 

ABONNEMENT
Heb je gekozen voor een abonnement? Dan vindt er een automatische incasso plaats aan het einde van de maand voor de daarop volgende maand. Het kan dus zijn dat er de eerste maand 2 incasso’s plaats vinden, één voor de maand dat je bent aangemeld inc inschrijfkosten en één voor de daaropvolgende maand. Wijzigingen in het abonnement mogen doorgegeven worden via info@tvstraining.nl . Let op met de verwerkingstijd en opzegtermijn van één maand, bijvoorbeeld in maart opzeggen dan geldt de hele maand april als opzegtermijn.

RITTENKAART
Een rittenkaart is een jaar geldig en kan betaald worden via Ideal, je ontvangt na aanmelden een betaalverzoek per e-mail. De rittenkaart is niet inwisselbaar en persoonsgebonden.

COMMUNITY
De belangrijkste berichtgeving wordt gedeeld via het community gedeelte van de app, via je account kun je e-mail notificaties hiervoor aan- en uitzetten. Houdt jezelf op de hoogte van al het nieuws rondom de gym, ook belangrijk rondom Corona maatregelen. We hebben tevens aparte groepen gemaakt met specifieke info, we hebben dus de algemene groep maar ook Kids, Yoga en Challenges. Wil je graag in één van de specifieke groepen vraag hiernaar bij één van de trainers.

MATERIALEN
Voor boksen heb je, je eigen bokshandschoenen en bandages nodig, later ook een bitje en een springtouw, voor kickboksen daarnaast ook scheenbeschermers. Bij yoga een eigen yoga matje. Je kunt alle spullen aanschaffen bij ons in de gym en/of we kunnen je adviseren over de aanschaf hiervan.

RESPECT EN PLEZIER
Moedig elkaar aan, help elkaar, werk hard, heb respect voor elkaar en materialen, maar vooral heb heel veel plezier.

ALGEMENE VOORWAARDEN

www.tvstraining.nl/algemene-voorwaarden

THE ONLY WAY IS UP.


WEBSHOP

https://tvstraining.virtuagym.com/webshop/?club=alpsa2pld2VOamNSVyt6Q0JJY2pLUT09&embedded=1

Functional training Bootcamp crossfit
Crossfit CrossBoks Bootcamp
25498279_549601205373597_4270982588753955455_n
boxing mama sport zwanger zwangerfit