CrossBoks


Ge├»nspireerd door crossfit en boksen. Combineert boksen met functional fitness, body weight training, HIIT (Tabata), bootcamp & meer. Zorgvuldig samengestelde trainingen waarbij we het mooiste pakken uit deze verschillende werelden met de focus op explosieve kracht en conditie. Buiten wanneer het kan, binnen als het nodig is. Gedeeltelijk buiten, gedeeltelijk binnen, de tijd vliegt voorbij. Altijd persoonlijk. Hard werken is een vereiste, bikkelen en rammen voor een sterker ‘zijn’. Healthy isn’t a look, it’s a feeling en daar trainen we ook voor; om sterk, fit en gezond te zijn. Dus kom je ook Crossboksen? 

Nu ook lessen speciaal gericht op HIIT (High Intensity Interval Training), de zogenaamde HIIT & Kick lessen, het eerste half uur HIIT , het tweede half uur (kick)boks zaktraining, sluit bij het HIIT of het bokszak gedeelte aan of gewoon beide!

  • CROSSBOKS MAANDAG & WOENSDAG 19.30 UUR
  • HIIT & KICK WOENSDAG 17.30 UUR & ZATERDAG 10.30 UUR

Zorg dat je fijne sportkleding draagt, eventueel laagjes welke je aan en uit kan trekken. Kleding en sportschoenen geschikt voor binnen en buiten, een flesje water en een handdoek kunnen geen kwaad. Trainings(leen) bokshandschoenen hebben we in de gym. Het is aan te raden om op den duur eigen bandages en bokshandschoenen aan te schaffen, dit kan eventueel besteld worden via de gym. 

GRATIS PROEFLES


Klik voor het volledige lesrooster (pilates, yoga, boksen, kickboksen, boxing mama’s, zaktraining & meer!), leer de trainers kennen en zie onze zeer schappelijke tarieven, waaruit maar weer blijkt dat dit over pure passie gaat! Voor een indruk van de lessen bekijk en like de facebookpagina.  


We zien je graag snel bij ons in the gym, kom vooral kennis maken middels een gratis proefles. Waarom niet nu? Klik onderstaand  op de blauwe knop voor aanmelden en het inplannen van je gratis proefles:

GRATIS PROEFLES


VRAGEN & MEER:


Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

kettlebell training

 

 

 

 

 

 

 

 unnamed tvstraining


thumbnail_Strong Viking Obstacle Run Official Partner logo

Wist je dat wij partner club zijn van Strong Viking Runs? Dit betekend dat je bij ons kan voorbereiden, trainen voor een obstacle run en je korting krijgt op je deelname kaartjes.