Reviews

Wesley:

Was een zeer goede training, zat alles in. Voor de rest, complimenten voor je les stijl. Het spel in combinatie met techniek en cardio sprak mij aan.

 

Chantal:

Boks nu bijna een jaar bij Tessa. Altijd veel knieklachten gehad maar bij tessa zo de oefeningen aangepast zodat ik toch fijn kon sporten. Nu zelfs van de klachten af!! Heerlijk om je hoofd leeg te maken met een uurtje boksen én super verslavend!!

 

Carola:

Je voelt na een uurtje boksen zo fijn. Je krijgt er energie van en je wilt zo snel mogelijk weer gaan. Super fijn dat je je kind mee kan nemen. Heel leuk dat je dit zo samen kunt doen. Tessa is oprecht een topper. Helpt je waar nodig en stimuleert je om er alles uit te halen.

 

Vilma:

Ik heb daarvoor nooit gesport omdat ik niet kon vinden wat ik wou doen. Dit is een plek waar je vanaf eerste keer je thuis voelt. Kleine groepen, afwisselende oefeningen. Je kunt met je kinderen gaan sporten en zonder. Tess is een fijn mens, die naar je luisterd.

 

Hanneke:

Superplek om te sporten! Voor iedereen toegankelijk, of je nu heel actief bent, of juist wat minder. Tessa weet iedereen te motiveren en denkt met iedereen mee.

 

Lotte:

Tessa is een pitbull , als je er voor wil gaan ben je hier aan het juiste adres ! Betrokken, enthousiast en professioneel

 

Sanne:

Goed en vooral ook afwisselende training. Uitdagend en mooie combi van binnen/ buiten en bootcamp/ boksen. Top!

 

Rosan:

Heerlijk om in de buitenlucht te sporten! En als het slecht weer is kunnen we binnen sporten, zodat het altijd door kan gaan.
Ga zo door!

 

Marianne:

Wat een geweldig concept. De boks en bootcamp super afwisselend. Tessa laat je van de ene oefening naar de andere oefening gaan. En voordat je het weet is er weer een uur voorbij. En nu op zaterdag ook nog open gym. Geweldig met de kinderen er bij. Ik vind het top

 

Teresa:

Bedankt voor de super lekkere training weer vandaag, ohhh af en toe dacht ik dit ga ik niet halen. Maar zo’n bevredigend gevoel weer, superrr.

 

Sanna:

In een gezellige sfeer werken aan je conditie en doelen bereiken?!betaalbaar,trainen met fijn groepsaantal,personal coaching en sporten op je eigen tempo!
Kom zowel binnen als buiten trainen bij The-Pop-Up Gym @ Rosmalen!

 

Sofie:

Tessa weet hoe ze je aan het werk moet zetten en doet met veel liefde en passie. Na een pittige workout voel je je toch altijd energiek!
Ze heeft oog voor detail en weet ook bij blessures je een aangepaste oefeningen te geven. Echt een aanrader om te gaan trainen!