Mini’s, Kids & Youth

BOKSEN KIDS: boksen voor kinderen met respect en plezier met elkaar trainen, technisch maar ruimte voor spelelementen. Het boksen is op sportschoenen, we leren samen stoten te maken en leren spelenderwijs kennismaken met de bokssport. Vanaf 7 jaar.

KICKBOKSEN KIDS: bij het kickboksen leren we naast de stoottechnieken ook traptechnieken onder leiding van onze kundige en ervaren trainers. Het kickboksen is op blote voeten. Vanaf 7 jaar.

KICKBOKS EN BOKS MINI’S: spelenderwijs leren de kleinsten kennismaken met het kickboksen en het boksen. Vanaf 4 a 5 jaar.

(KICK)BOXING YOUTH: speciaal voor de leeftijdsgroep 12 tm 17 jaar oud. 

ABONNEMENTEN: Er zijn speciale kids groepsles abonnementen tm 15 jaar en zij trainen al bij ons vanaf 19,95 euro per maand. Zie www.tvstraining.nl/tarieven

Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt gezinnen die minder te besteden hebben door bijvoorbeeld de contributie te vergoeden. Info: https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/s-hertogenbosch-vught/

KLIK HIER VOOR HET LESROOSTER 

Afbeeldingsresultaat voor nederlandse boksbond


PROEFLES INPLANNEN? Vul het formulier in met de datum, tijd en les naar keuze en dan plannen we je graag snel in voor een proefles. 

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht

    Let op; bezoek de gym alleen als je geen coronagerelateerde klachten hebt of de afgelopen twee weken met iemand in nauw contact bent geweest met corona. Zie hier voor alle actuele maatregelen rondom corona.