Kids


BOKSEN KIDS: boksen voor kinderen met respect en plezier met elkaar trainen, technisch maar ruimte voor spelelementen. Het boksen is op sportschoenen, we leren samen stoten te maken en leren spelenderwijs kennismaken met de bokssport. Vanaf 7 jaar.

KICKBOKSEN KIDS: bij het kickboksen leren we naast de stoottechnieken ook traptechnieken onder leiding van onze kundige en ervaren trainers. Het kickboksen is op blote voeten. Vanaf 7 jaar.

KICKBOKS EN BOKS MINI’S: spelenderwijs leren de kleinsten kennismaken met het kickboksen en het boksen. Vanaf 5 jaar.

 

ABONNEMENTEN: Er zijn speciale kids abonnementen tm 15 jaar en zij trainen al bij ons vanaf 19,50 euro per maand. Zie www.tvstraining.nl/tarieven
Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt gezinnen die minder te besteden hebben door bijvoorbeeld de contributie te vergoeden. Info:

‘s-Hertogenbosch & Vught

KLIK HIER VOOR HET LESROOSTER 

Afbeeldingsresultaat voor nederlandse boksbond

PROEFLES INPLANNEN? VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN MET DE DATUM EN LES WAARAAN JE WILT DEELNEMEN EN DAN ZIEN WE JE GRAAG SNEL BIJ ONS IN DE GYM

Let op je kan de gym alleen bezoeken als je geen klachten hebt zoals verkoudheid, griep en koorts of met iemand in contact bent geweest met Corona. Voor de leeftijdsgroepen onder de 18 jaar geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben. Tijdens trainingen en wedstrijden hoeft bij contactsporten geen 1,5 meter afstand te worden gehouden. https://www.rijksoverheid.nl/…/openbaar-en…/sport Daarnaast doorlopen alle leden een COVID screening en kunnen dan pas een plekje reserveren voor iedere training via ons inschrijfsysteem. 

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht


boxen

kinder boksen jeugd rosmalen kidsproof boxen