Kids


BOXING KIDS vanaf 7 jaar: 17799345_435273550139697_5290082311280461523_n

Bescheidenheid, zelfredzaamheid, zelfvertrouwen, respect en discipline zijn waarden die centraal staan in alle trainingen, zowel tijdens het oefenen als op de rustmomenten.

Het doel van een les is niet om kinderen te leren dat vechten de oplossing is of dat ze wat ze tijdens de training leren zoveel mogelijk daarbuiten toe moeten passen. In plaats daarvan leren kinderen hun eigen frustratie in bedwang te houden, leren ze respect voor hun tegen- en medestander en leren ze dat ze situaties zelf onder controle hebben.

Spelenderwijs wordt er kennis gemaakt met basiselementen van het boksen. 

Maandag 18.45 tot 19.30 uur en Donderdag 17.45 – 18.30 uur vanaf 7 jaar, met uitzondering van de schoolvakanties
Voordelig Kids abonnement

GRATIS PROEFLES


KICKBOXING KIDS vanaf 7 jaar: kickboksen jeugd kickboxen kickbox kids kind kinderen rosmalen

Bij het kickboksen leren de kinderen naast het stoten zetten ook op technische wijze hun benen te gebruiken voor het maken van trappen onder andere. Kickboksen gebeurt in tegenstelling tot het boksen op blote voeten. 

Dezelfde regels over respect en discipline gelden voor het kickboksen, waarbij er daarnaast ook rekening wordt gehouden met het spelenderwijs werken aan conditie, zelfvertrouwen en weerbaarheid. 

Dinsdag 18.00 – 18.45 uur en Donderdag 17.45 – 18.30 uur vanaf 7 jaar, met uitzondering van de schoolvakanties
Voordelig Kids abonnement 

GRATIS PROEFLES


KICKBOXING YOUTH & ADVANCHED rosmalen kickboksen kickboxen jeugd kinderen kind

Speciaal voor de leeftijdscategorie 12 tm 17 jaar en de kinderen (7+) welke gevorderd en ervaren zijn in het kickboksen is deze training opgezet.Serieus en hard trainen op techniek en conditie.

Woensdag 17.30 – 18.30 uur, bij genoeg animo ook gedurende de schoolvakanties.
Let op; zij hebben een regulier abonnement (geen kids abonnement) omdat deze les een uur duurt in plaats van 45 min, met dit abonnement kunnen zij ook deelnemen aan alle andere lessen voorkomend op het rooster. 

GRATIS PROEFLES


ALGEMEEN

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s Hertogenbosch-Vught betaalt de contributie / het lesgeld voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub, muziek – of dansles, schilderen, theaterschool of een andere creatieve cursus.
Ga naar: www.jeugdfondssportencultuur.nl

Klik voor het volledige lesrooster voor volwassenen, leer de trainers kennen en zie onze zeer schappelijke tarieven & informatie over inschrijven, waaruit maar weer blijkt dat dit over pure passie gaat! Voor een indruk van de lessen bekijk en like de facebookpagina

Wil je samen met je kind(eren) sporten en/of zelf sporten en je baby of kind meenemen dat kan al vanaf 0 jaar bij Boxing Mama’s en Boxing Family! 

 


ABONNEMENTEN

  • Abonnement (KICK)BOXING KIDS 1x per week 15 euro per maand

ABONNEMENT KIDS 1X PER WEEK

  • Abonnement (KICK)BOXING KIDS 2x per week 25 euro per maand

ABONNEMENT KIDS 2X PER WEEK

  • Abonnement KICKBOXING YOUTH 1x per week 25 euro per maand
    Bij kickboxing youth wordt er een regulier abonnement afgesloten (dus geen kids abonnement). Met dit abonnement kan er ook ingeschreven worden voor alle andere lessen zoals zaktraining enz, zie lesrooster. Er zijn ook abonnementen voor 2x per week, onbeperkt of strippenkaarten beschikbaar zie tarieven.

ABONNEMENT YOUTH 1X PER WEEK


VAKANTIES

Vakanties voor de lessen Boxing Kids en Kickboxing Kids, in overleg kunnen zij deelnemen aan Boxing Family of andere trainingen gedurende de vakanties. Mochten er lessen op feestdagen vallen, dan vervallen deze.

Zomervakantie
6 juli t/m 18 augustus 2019
In deze periode worden de abonnementen automatisch gepauzeerd en starten vanaf 19 augustus weer.

Herfstvakantie
12 oktober t/m 20 oktober 2019

Kerstvakantie
21 december 2019 t/m 5 januari 2020

Voorjaarsvakantie
22 februari t/m 1 maart 2020

Meivakantie
25 april t/m 3 mei 2020

Zomervakantie
11 juli t/m 23 augustus 2020Vragen & meer:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

boxen

kinder boksen jeugd rosmalen kidsproof boxen