Trainen op een unieke locatie


Er is een heuse Pop-Up Gym in Rosmalen geopend!

Pop-up winkels waren er al een tijdje, een enkel pop-up restaurant, maar een pop-up sportschool zag je nog niet eerder in de straten van Rosmalen en ‘s-Hertogenbosch. Nieuw is The Pop-up Gym van TvS Training. De gymzaal van de oude basisschool ’t Ven in Rosmalen in de gelijknamige wijk is waar de Pop-up Gym zich vanaf maart 2017 heeft gevestigd.

TvS Training, in 2016 opgezet door Tessa van Stenus. Van Stenus mag zich verpleegkundige noemen, is onder andere ook gecertificeerd fitnesstrainer en docentgevaarsbeheersing (weerbaarheid en omgaan met agressie).

In eerste instantie gestart met zogenaamde ‘Boks & Bootcamp’ trainingen. Bij deze trainingen wordt er vooral gebruik gemaakt van het eigen lijf en de omgeving. Iedere training heeft een boks element. Vaak is het een combinatie van buiten en binnen trainen, lekker de buitenlucht in maar ook het comfort van ‘binnen’ met de nieuwste materialen voor handen; bokszakken, kettlebells en ander leuk speelgoed. De trainingen kennen invloeden vanuit de functional fitness, body weight training, hiit en crossfit. Het woord Bootcamp lijkt dus niet alles omvattend, vanuit verschillende werelden wordt het mooiste gepakt om een energieke en explosieve training te verzorgen, waarbij we uitgaan van de kracht van ons eigen lijf. De eerste trainingen die wij op hebben gezet hebben we daarom later omgedoopt tot CROSSBOKS trainingen.

Al snel werd niet alleen het lesaanbod en het team van trainers uitgebreid.  Er werden BOKS, KICKBOKS & YOGA trainingen toegevoegd aan het lesrooster. Naast de explosieve boks trainingen zorgen de yoga lessen voor de perfecte balans op mentaal en fysiek gebied. En ook voor PERSONAL TRAINING, WORKSHOPS & CLINICS kun je terecht binnen één gym! Dat is pas holistisch trainen!

De gym bevindt zich in een oude basisschool. Leegstand wordt bestreden en wij trainen op een bijzondere locatie altijd bij jou in de buurt. Het pop-up concept maakt dat we betaalbaar kunnen trainen op een unieke locatie in een industriële en rauwe sfeer. Persoonlijk en met veel enthousiasme proberen we onze passie over te brengen.

Training voor jou; persoonlijk, kleinschalig, duurzaam en uniek, onze Not-so-basic Gym!

 

Maak een rondje door onze website om the gym nog beter te leren kennen.
Like ook de FACEBOOK pagina voor nieuwtjes, foto’s & meer
Maar vooral neem contact op bij vragen, voor opmerkingen, complimenten & meer

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *