Leefstijlcoaching

Leefstijlcoaching bij TVS

Wil je op de lange termijn gewicht verliezen, fitter worden en lekkerder in je vel zitten? Dan is leefstijlcoaching iets voor jou.

Bij TVS biedt Tim van Gemakkelijk Gezonder leefstijlcoaching aan. De leefstijlcoach kijkt altijd naar je hele leefstijl als basis voor de coaching. Het is namelijk niet alleen belangrijk om te kijken naar je gewoonten op het gebied van voeding en beweging, maar ook naar hoe je slaapt, ontspant en hoe je stress ervaart.

De verschillende onderdelen die je leefstijl vormen, staan namelijk altijd met elkaar in verbinding. Als je bijvoorbeeld gestrest bent, slaap je vaak slechter en wanneer je slecht slaapt heb je meer trek en zin om te snoepen. Het gevolg: je hebt meer trek, eet en snoept meer en komt aan. Met name rond je middel.

Het enkel volgen van een voedings- en trainingsschema werkt in een dergelijke situatie meestal niet om de gewenste resultaten te behalen. Deze zijn meer gefocust op de gewenste resultaten dan op het ontwikkelen van de gewoonten die leiden tot de gewenste resultaten.

Samen met Tim ga je aan de slag met het ontwikkelen van gewoonten waar je de rest van je leven profijt van hebt. Hierbij wordt er rekening gehouden met je motivatielevels gedurende het jaar. Het coachingstraject is zowel uitdagend als motiverend. Zo werk je toe naar resultaten die op de lange termijn behouden blijven.

Vraag nu jouw gratis intake aan door onderstaand formulier in te vullen, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht