11-12 sept 24 HOURS OF BOXING kwf & the gym bedankt deelnemers & sponsoren.

Dankjewel voor je bijdrage in welke vorm dan ook.

HELP JIJ MEE?

Boks tegen kanker en voor the gym. Van de opbrengsten gaat de helft direct naar KWF kankerbestrijding en de andere helft wordt gebruikt voor de aanschaf nieuwe gymmaterialen.

Voor de mensen die meer dan 24 uur strijden tegen kanker of hebben gestreden, voor de moeders, vaders en kinderen. Voor de vrienden en vriendinnen die zijn geconfronteerd met deze strijd. Voor hen allemaal dit sponsorevent.

Maar ook voor jouw gym, the Gym Rosmalen van TvS Training. De crisis en de maatregelen hebben er in gehakt, de buffers en spaarpotten zijn er doorheen. Boks voor materialen zoals nieuwe dumbbells of een roeimachine, boks zodat jij kei hard kunt trainen samen met alle mooie mensen op deze mooie plek, boks voor jouw gym. Samen boksen we het voor elkaar.

UITSLAG 4968 euro! Wat een dag, wat een bikkels, helden en meer. Het was ook heel erg gaaf om zo met z’n allen iets voor elkaar te kunnen boksen. We zijn echt heel erg verrast met de geweldige opkomst. Woorden te kort hoe dankbaar wij zijn voor alle hulp, support, deelnemers, sponsoren en iedereen die betrokken was.

AFTERMOVIE


DIT WAS NATUURLIJK NIET MOGELIJK ZONDER ONZE SPONSOREN

Van der Wal Makelaars Og
WWW.VANDERWAL.NL

Stick Around Drumschool Rosmalen
WWW.STICKAROUND.NL

SWG Advocaten
WWW.SWGADVOCATEN.NL

Kaasboerderij De Buitenhoeve
WWW.KAASBOERDERIJDEBUITENHOEVE.NL

Nikko Sports
WWW.NIKKO.NL

Kwartiertje Rosmalen
WWW.KWARTIERTJE.NL

Albert Heijn Molenhoek passage

Bakkerij van Doorn
WWW.BAKKERIJVANDOORN.NL

Rene Laarman Noten
WWW.RENELAARMANNOTEN.NL

Willem Geijssen ’t Stoepje
Markt Den Bosch