Yoga


yoga rosmalen den bosch sport les jogaUniek in Rosmalen, yoga in onze not-so-basic gym. Waar wij ons eerder veelal bezig hielden met boksen, crossboks en hiit, moest er tegenover deze hele mooie vormen van explosieve kracht en conditie training een gewaagde tegenhanger staan. Geleid door onze holistische visie introduceerden wij yoga. Een geweldige aanvulling op het lesrooster voor een perfecte balans op mentaal en fysiek gebied; dit alles binnen één gym! Maar ook voor iedereen die alleen yoga wil beoefenen staan natuurlijk onze gym deuren open, je zal je zeker welkom voelen op deze unieke plek. 


  • HATHA YOGA: 
    Hatha Yoga voor yogi’s & yogini’s. Tijdens deze les nemen we je mee terug naar het hier en nu. We laten je letterlijk landen in je lijf door de oefeningen opbouwend en met aandacht uit te voeren. Hatha yoga is een klassieke vorm van yoga en de basis van waaruit alle andere stijlen zijn ontstaan. De monniken beoefenden deze vorm van yoga om het lichaam fit en vitaal te houden. De klassieke asanas worden ingezet met als doel de interne organen te stimuleren. Tegenwoordig zetten we ook andere poses in die ook doorwerken op het externe lichaam, om sterk en fit te blijven.Deze vorm van yoga is voor alle niveaus toepasbaar, dus maak je pas net kennis met yoga, voel je welkom. We bouwen rustig op en het gaat niet om de prestatie die je levert maar de rust die je vindt in het beter leren kennen van jouw lichaam.Yoga kan er voor zorgen dat je kunt onthaasten en stress kunt verminderen. Daarnaast werken we aan onze technieken welke een gunstig effect hebben op het zenuwstelsel, de klieren en andere belangrijke organen én we worden er natuurlijk weer lekker soepel van!Deze les is voor iedereen die yoga wil beoefenen. Er is ruimte voor 15 deelnemers. We vragen je een handdoek mee te nemen (een eigen yoga mat, mag natuurlijk ook), eventueel een dekentje voor de eindontspanning. Yoga met volle buik is niet zo fijn, iets waar je wellicht rekening mee wilt houden. IEDERE DONDERDAG 19.30 UUR

ALGEMEEN

Combineer het explosieve boksen en crossboks met yoga en vind de perfecte balans op fysiek en mentaal gebied. Dit alles binnen één gym in Rosmalen, onze not-so-basic gym!

Klik voor het volledige lesrooster (ook CrossBoks & Boksen), leer de trainers kennen en zie onze zeer schappelijke tarieven, waaruit maar weer blijkt dat dit over pure passie voor de bokssport gaat! Voor een indruk van de lessen bekijk en like de facebookpagina

We zien je graag snel bij ons in the gym, kom vooral kennis maken middels een gratis proefles. Waarom niet nu? Klik onderstaand  op de blauwe knop voor aanmelden en het inplannen van je gratis proefles:

GRATIS PROEFLES

 

Vragen & meer:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

 

Pop up gym Pop-Up Gym Rosmalen yoga den bosch hatha yoga

Yoga hatha Rosmalen

34919443_10156280532819029_8082746430910889984_n