Yoga & Pilates


yoga rosmalen den bosch sport les jogaUniek in Rosmalen, yoga & pilates in onze not-so-basic gym. Waar wij ons eerder veelal bezig hielden met boksen, crossboks en hiit, moest er tegenover deze hele mooie vormen van explosieve kracht en conditie training een gewaagde tegenhanger staan. Geleid door onze holistische visie introduceerden wij yoga en later ook pilates. Een geweldige aanvulling op het lesrooster voor een perfecte balans op mentaal en fysiek gebied; dit alles binnen één gym! Maar ook voor iedereen die alleen yoga of pilates wil beoefenen staan natuurlijk onze gym deuren open, je zal je zeker welkom voelen op deze unieke plek. 


YOGA: 

Wat onze yoga docente zegt over haar lessen: Ik geef verschillende vormen van yoga; pittige en dynamische vinyasa flow, rustige en op herstel gefocuste yin, combi van yin en yang of pilates/yoga fusion. Veel afwisseling met nadruk op flexibiliteit, stabiliteit en mobiliteit van spieren, pezen, gewrichten en bindweefsel. In mijn lessen ervaar je ook een stukje ontspanning en mindfulness.

Deze les is voor iedereen die yoga wil beoefenen. Er is ruimte voor 15 deelnemers. We vragen je een handdoek mee te nemen (een eigen yoga mat, mag natuurlijk ook), eventueel een dekentje voor de eindontspanning. Yoga met volle buik is niet zo fijn, iets waar je wellicht rekening mee wilt houden. IEDERE DONDERDAG 19.30 UUR & VANAF JUNI ’19 ZONDAG 9.00


PILATES:

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. 

Het hele lichaam is betrokken bij Pilates. Maar je traint vooral je rompstabiliteit oftewel core stability Met ‘core’ wordt je romp of je kern bedoeld: een korset van spieren rondom je rug, buik en bekken. Bij het uitvoeren van allerlei bewegingen heb je deze spieren nodig. Een stabiele, sterke kern vermindert het risico op blessures en daarom is het verstandig om de stabiliteit van je kern te trainen. IEDERE DINSDAG 10.30 – 11.30 UUR

Bron: www.gezondheidsnet.nl/yoga-en-mindfulness/wat-is-pilates


ALGEMEEN

Combineer het explosieve boksen en crossboks met yoga of pilates en vind de perfecte balans op fysiek en mentaal gebied. Dit alles binnen één gym in Rosmalen, onze not-so-basic gym!

Klik voor het volledige lesrooster (ook CrossBoks & Boksen), leer de trainers kennen en zie onze zeer schappelijke tarieven, waaruit maar weer blijkt dat dit over pure passie voor de bokssport gaat! Voor een indruk van de lessen bekijk en like de facebookpagina

We zien je graag snel bij ons in the gym, kom vooral kennis maken middels een gratis proefles. Waarom niet nu? Klik onderstaand  op de blauwe knop voor aanmelden en het inplannen van je gratis proefles:

GRATIS PROEFLES

 

Vragen & meer:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

 

Pop up gym Pop-Up Gym Rosmalen yoga den bosch hatha yoga

Yoga hatha Rosmalen

34919443_10156280532819029_8082746430910889984_n