Trainers


Tessa van Stenus - CrossBoks & Boxing Mama's

Tessa van Stenus – CrossBoks, Boxing Mama’s, Ladies & Kids

Mijn naam is Tessa van Stenus, ‘ahhhh vandaar de naam TvS Training’, oftewel ‘oprichtster’ van the Pop-Up Gym te Rosmalen. Ik ben onder andere mama, verpleegkundige, fitnessinstructrice en docent Gevaarsbeheersing. Momenteel ben ik de opleiding KSS2 aan het volgen bij de boksbond. Naast mijn studie aan de hogeschool Verpleegkunde, zoveel jaar geleden, ben ik op 21 jarige leeftijd gaan kickboksen en daarna gaan boksen bij Eddy Smulders. Als kind een judoka maar verloor mijzelf later in het studentenleven en zat alles behalve lekker in mijn vel; letterlijk en figuurlijk. Het boksen bracht mij zoveel moois en zette mijn leven positief op z’n kop. Ik heb het geluk gehad dat ik verschillende partijen heb mogen boksen en allen met een overwinning af kunnen ronden. Het sporten werd niet ‘moeten’ maar een passie. Ik ben verschillende opleidingen gaan volgen binnen de sport en naast mijn werk als verpleegkundige ben ik in eerste instantie met een groepje vrienden gaan bootcampen; natuurlijk altijd met een ‘boks tintje’. Ik wilde mijn liefde voor het boksen overbrengen, verspreiden, delen. Andere mensen blij maken met hetgeen mijn leven zo op z’n kop heeft gezet. Want plezier moet je delen en dan natuurlijk met leuke mensen! Kijkend naar alle leegstaande gebouwen zag ik in gedachten een mooi industrieel pand voor mij, een pand waar we samen kunnen sporten, bewegen, zijn, een speeltuin voor volwassenen en dan ook nog eens die mooie leegstaande ruimte benutten…. en zo ontstond het idee voor een ‘Pop-Up Gym’. Een open, persoonlijke, relaxte sfeer, waarin harde werkers zonder ego’s en pretenties, maar ook kinderen welkom zijn. Ik hoop dezelfde passie voor boksen en sport mee te kunnen geven; dat was en is het streven. Ondertussen groeien we hard en zie ik steeds weer en meer mensen sterker en fitter worden. Daar word ik blij van, daar doen we het voor!


boksen boxing

Danny Bissels – Boksen

Ik ben Danny Bissels, ik verzorg de bokstrainingen. Binnenkort zal ik de cursus Boxercise (opgezet in samenwerking met de bokdbond) gaan volgen. Zelf ben ik begonnen met boksen op 17 jarige leeftijd bij de Counter in Vught onder leiding van meervoudig Nederlands kampioen middengewicht Jo van de Broek. Een paar maanden later vocht ik mijn eerste wedstrijd in de open zuid Nederlands Kampioenschap, welke ik won op punten. Verschillende kampioenschappen volgden; zilver, goud en schitterende K.O. met een leverstoot passeerde de revue. Ik ben gevraagd of ik bokslessen wilde gaan verzorgen bij Tessa. Ik heb dat met veel plezier opgepakt en de lessen worden druk bezocht. Het doet me deugd mensen de zelfverdedigingsport bij te kunnen brengen. Ik vind het leuk mensen te zien groeien in de sport, ze fitter zien worden en meer zelfvertrouwen te zien krijgen. Ik hou van discipline en doorzettingsvermogen, waarbij humor niet uit het oog verloren mag worden. Ik hoop dat ik de komende jaren nog meer nieuwe “champs” wat bij kan brengen van de bokssport. The Noble Art of Boxing!


Wesley Steerneman - boksen

Wesley Steerneman – boksen

Hallo, ik ben Wesley Steerneman (33) getrouwd met Sanne en hebben samen 2 prachtige kinderen. Ook ik zal binnenkort de cursus Boxercise gaan volgen.

Werk in het dagelijks leven als manager bij een houthandel en ben daarnaast sinds enige tijd fanatiek aan het boksen bij The Pop-up Gym.Tessa had me aan het werk gezien tijdens de trainingen en was oprecht geïnteresseerd in mijn motivatie en drijfveren. Ze vroeg me na enige tijd of ik het leuk zou vinden om bij The Pop-up Gym haar te komen assisteren. Hoe mooi is het als je een passie voor boksen kunt combineren met het coachen en motiveren van mensen! De keuze was dan ook snel gemaakt.

Mensen helpen fitter te worden, conditie verbeteren en zorgen voor voldoende sportieve uitdagingen , dat is iets wat ik met passie wil gaan uitdragen. Bij ons is iedereen welkom, iedereen loopt “eigen” door de sportschool en je ziet en voelt dat mensen zich echt thuis voelen binnen deze Gym. Benieuwd geworden ? Kom eens meetrainen en laat je verrassen!


Ashtanga Power en Hatha Yoga Rosmalen

Claudia Roemer – Ashtanga & Hatha Yoga

Ashtanga Yoga en Power Yoga combineer ik met rustige asana’s (houdingen) en je kan als ervaren yogi of beginner meedoen aan de lessen. Je krijgt opties aangeboden zodat je in alle rust je eigen practice kan doen.

In de yogalessen komen bewustwording, ademhalingstechnieken, focus, meditatie, bodyscan en ontspanning aan bod. Jezelf toestaan te ontspannen is voor jou misschien lastig of je wil gewoon lekker een yogales ervaren omdat je het fijn vindt. Wat de reden ook is, je zult snel merken wat regelmatige practice voor voordelen oplevert.

 

 


Hatha yoga rosmalen kinderyoga

Jennifer Taylor – Yoga

Hai, ik ben Jennifer. Moeder van Faye en vrouw van Frenk. Wonend in Rosmalen. Bij TvS Trainig verzorg ik de yogalessen. Ruim 10 jaar geleden kwam ik voor het eerst in contact met yoga, en sinds die tijd heb ik op en af verschillende soorten yoga beoefent. De laatste 4 jaar fanatiek en dat heeft mij geleerd altijd mijn hart te volgen, en dat is niet altijd even makkelijk. Ik ben de opleiding tot kinderyoga docent gaan volgen omdat voor mij daar de basis ligt, bij onze kinderen. Zij worden puur en onbevangen geboren en naarmate ze ouder worden verdwijnt dat langzaam en worden ze opgeslokt in de drukke maatschappij. Door het beoefenen van sport, en dus ook yoga krijgen ze de kans om dichter bij zich zelf te blijven en te blijven luisteren naar hun hart. En dat is wat ik ze wil meegeven, op een relaxte manier, niet prestatiegericht, spelenderwijs bewegen, bij zich zelf te blijven en bewustwording te behouden. Ditzelfde geldt eigenlijk voor de volwassenen les, laten we weer kind zijn en opnieuw leren luisteren naar ons hart.


Kickboksen kickboxing kickboxen boxen Rosmalen den bosch

Safan Moghal – Kickboksen

Een aantal jaar geleden begonnen met kickboksen en vanuit mijn opleiding Sport en recreatie stage gaan lopen bij KVG. Ondertussen mijn diploma gehaald en op weg naar de volgende opleiding Sport en Bewegingscoördinator. Na mijn stage ben ik kickbokstrainingen blijven verzorgen met heel veel plezier. Daarnaast heb ik al heel wat wedstrijdervaring op gedaan en ga hopelijk nog veel wedstrijden draaien in de toekomst. Kickboksen is zo’n groot onderdeel van mijn leven geworden en vind het geweldig om mijn passie te kunnen delen, om zelf te trainen en om training te geven. Het is zo mooi om mensen te zien groeien, fitter en sterker te zien worden. Respect en discipline zijn belangrijk tijdens de lessen, ik kijk er naar uit om je bij de training te zien.

 

 


Lidewij Louvet Bootcamp den bosch rosmalen Citybootcamp Rosmalen Bootcampclub

Lidewij Louvet – Bootcamp

Wie ben ik. Mijn naam is Lidewij Louvet. Ik ben getrouwd met Martijn en samen hebben wij 2 lieve dochters. Met veel plezier werk ik met mensen met een verstandelijke beperking. Maar daarnaast vind ik het leuk om mij verder te blijven ontwikkelen. Zo heb ik ook de opleiding tot gewichtsconsulente en sportinstructrice gevolgd, binnenkort zal ik ook de Boxercise cursus gaan doen . Ik val geregeld in bij verschillende lessen maar het liefst houdt ik mij bezig met bootcamp. Wil jij beginnen met bootcamp, maar twijfel je omdat je bang bent dat je het niet volhoudt? Hoeft echt niet! Ik zorg ervoor dat de les voor de beginnende sporter goed vol te houden is en tevens voldoende uitdagend is voor de gevorderde sporter. Iedereen doet mee op zijn/haar tempo. Het gaat mij erom dat je lekker beweegt in een gezellige groep in de buitenlucht! Je wordt fitter, sterker en energieker waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten. Wat wil je nog meer! Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in een les!

 


Oppas opvang kinderen rosmalen

Serra Hendriks – Assistent trainer & gym oppas

Mijn naam is Serra, ik zit op Helicon Den Bosch. Naast school is sporten mijn hobby en wil heel graag sportinstructeur worden. Onlangs heb ik een cursus kinder EHBO gevolgd. Ik dans al vanaf mijn 6e 3 dagen in de week en vanaf mijn 10e ben ik 3 dagen in de week erbij gaan kickboksen bij Fujiyama gym, omdat ik erg onzeker was en aan mijn zelfvertrouwen wilde werken. Nu 5 jaar verder ben ik en mijn zelfvertrouwen erg gegroeid. En ben ik nog fanatieker geworden met sporten. Ik vind het nu een hele grote uitdaging om het team van de pop up gym te mogen komen versterken als assistent trainer en gym oppas. Naast de gym ben ik ook graag met kinderen bezig en heb ik ook een aantal oppas adressen wat ik ook erg graag doe.