Kids


BOXING KIDS vanaf 7 jaar: 17799345_435273550139697_5290082311280461523_n

Start 24 september iedere maandag 18.45 – 19.30 uur.

Bescheidenheid, zelfredzaamheid, zelfvertrouwen, respect en discipline zijn waarden die centraal staan in alle trainingen, zowel tijdens het oefenen als op de rustmomenten.

Het doel van een les is niet om kinderen te leren dat vechten de oplossing is of dat ze wat ze tijdens de training leren zoveel mogelijk daarbuiten toe moeten passen. In plaats daarvan leren kinderen hun eigen frustratie in bedwang te houden, leren ze respect voor hun tegen- en medestander en leren ze dat ze situaties zelf onder controle hebben.

Spelenderwijs wordt er kennis gemaakt met basiselementen van het boksen. 

Ouders zijn welkom om in de voorruimte of buiten te wachten. Liever niet in dezelfde ruimte daar we de kinderen niet willen afleiden. Heeft je kind behoefte aan de geborgenheid van jou aanwezigheid en wil je er ook graag bij zijn dan is wellicht ‘Boxing Family’ meer geschikt, de training waarin je samen sport.

Maandag 18.45 tot 19.30 uur vanaf 7 jaar 


KICKBOXING KIDS vanaf 7 jaar: kickboksen jeugd kickboxen kickbox kids kind kinderen rosmalen

Start 20 september iedere donderdag 17.45 – 18.30 uur.

Bij het kickboksen leren de kinderen naast het stoten zetten ook op technische wijze hun benen te gebruiken voor het maken van trappen (op trapkussens) onder andere. Kickboksen gebeurt in tegenstelling tot het boksen op blote voeten. 

Dezelfde regels over respect en discipline gelden voor het kickboksen, waarbij er daarnaast ook rekening wordt gehouden met het spelenderwijs werken aan conditie, zelfvertrouwen en weerbaarheid. 

Ouders zijn welkom om in de voorruimte of buiten te wachten. Liever niet in dezelfde ruimte daar we de kinderen niet willen afleiden. Heeft je kind behoefte aan de geborgenheid van jou aanwezigheid en wil je er ook graag bij zijn dan is wellicht ‘Boxing Family’ meer geschikt, de training waarin je samen sport.

Donderdag 17.45 – 18.30 uur vanaf 7 jaar


YOGA KIDSyoga kids rosmalen kinderyoga den bosch kidsproof

  • Cursus Kids 2 tot 4 jaar. 8 lessen a 65 euro. Start 5 september iedere woensdag 15.00 – 15.45 uur (5-12-19-26 sept en 3-10-17-24-31 okt)
  • Cursus Kids 5 tot 10 jaar. 8 lessen a 65 euro. Start 5 september iedere woensdag 16.00 – 16.45 uur (5-12-19-26 sept en 3-10-17-24-31 okt)

Schrijf aub in onder vermelding naam kind, leeftijd en cursus (let op: beperkt aantal plaatsen) via onderstaand contactformulier. Instroom of deelname 1 of enkele lessen is mogelijk. 

De kinderyoga cursus bestaat uit 8 lessen waarbij ontspanning, spel, beweging en plezier centraal staan.
Yoga voor kinderen is een niet prestatiegerichte, relaxte manier van bewegen. Spelenderwijs gaan we samen aan de slag met yoga. We dansen, we springen, we zingen en we zijn.

Kinderen worden heel puur en onbevangen geboren, ze zijn eigenlijk altijd in het hier en nu, leven niet in het verleden en ook niet in de toekomst. Ze beleven elk moment, zoals dat bedoelt is. Met kinderyoga houden we daar aan vast. Er is een vast lesopbouw waarbij we ook met terugkomende thema’s werken, er is ruimte voor het oefenen met de verschillende houdingen, aandacht voor ademhaling en bewustwording van emoties die ze voelen en die er mogen zijn.

De lessen worden zo uitgevoerd zodat deze aansluiten op de belevingswereld van de jonge kinderen. Niets moet en alles mag, wij passen ons aan op het niveau van de kinderen.

*Tijdens deze lessen is er de mogelijkheid om als ouders mee te doen met de les, maar het is geen verplichting.

Voor de kinderen is het fijn om comfortabele kinderkleding te dragen en een handdoek mee te nemen voor op het matje.

 


ALGEMEEN KIDS

Klik voor het volledige lesrooster voor volwassenen, leer de trainers kennen en zie onze zeer schappelijke tarieven, waaruit maar weer blijkt dat dit over pure passie gaat! Voor een indruk van de lessen bekijk en like de facebookpagina

Wil je samen met je kind(eren) sporten en/of zelf sporten en je baby of kind meenemen dat kan al vanaf 0 jaar bij Boxing Mama’s en Boxing Family! 

We zien je graag snel bij ons in the gym, kom vooral kennis maken middels een gratis proefles. Klik onderstaand  op de blauwe knop voor aanmelden en het inplannen van een gratis proefles:

GRATIS PROEFLES

 

Vragen & meer:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

boxen

kinder boksen jeugd rosmalen kidsproof boxen

kinder yoga kids kidsproof rosmalen den bosch 's hertogenbosch

kinderyoga rosmalen kids yoga den bosch kinder yoga