Kids


BOXING KIDS vanaf 7 jaar: 17799345_435273550139697_5290082311280461523_n

Iedere maandag 18.45 – 19.30 uur.

Bescheidenheid, zelfredzaamheid, zelfvertrouwen, respect en discipline zijn waarden die centraal staan in alle trainingen, zowel tijdens het oefenen als op de rustmomenten.

Het doel van een les is niet om kinderen te leren dat vechten de oplossing is of dat ze wat ze tijdens de training leren zoveel mogelijk daarbuiten toe moeten passen. In plaats daarvan leren kinderen hun eigen frustratie in bedwang te houden, leren ze respect voor hun tegen- en medestander en leren ze dat ze situaties zelf onder controle hebben.

Spelenderwijs wordt er kennis gemaakt met basiselementen van het boksen. 

Maandag 18.45 tot 19.30 uur vanaf 7 jaar 


KICKBOXING KIDS vanaf 7 jaar: kickboksen jeugd kickboxen kickbox kids kind kinderen rosmalen

Iedere donderdag 17.45 – 18.30 uur.

Bij het kickboksen leren de kinderen naast het stoten zetten ook op technische wijze hun benen te gebruiken voor het maken van trappen onder andere. Kickboksen gebeurt in tegenstelling tot het boksen op blote voeten. 

Dezelfde regels over respect en discipline gelden voor het kickboksen, waarbij er daarnaast ook rekening wordt gehouden met het spelenderwijs werken aan conditie, zelfvertrouwen en weerbaarheid. 

Donderdag 17.45 – 18.30 uur vanaf 7 jaar


ALGEMEEN KIDS

Klik voor het volledige lesrooster voor volwassenen, leer de trainers kennen en zie onze zeer schappelijke tarieven & informatie over inschrijven, waaruit maar weer blijkt dat dit over pure passie gaat! Voor een indruk van de lessen bekijk en like de facebookpagina

Wil je samen met je kind(eren) sporten en/of zelf sporten en je baby of kind meenemen dat kan al vanaf 0 jaar bij Boxing Mama’s en Boxing Family! 

We zien je graag snel bij ons in the gym, kom vooral kennis maken middels een gratis proefles. Klik onderstaand  op de blauwe knop voor aanmelden en het inplannen van een gratis proefles:

GRATIS PROEFLES


  • Abonnement KIDS 1x per week 15 euro per maand

ABONNEMENT 1X PER WEEK


  • Abonnement KIDS 2x per week 25 euro per maand

ABONNEMENT 1X PER WEEKVragen & meer:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

boxen

kinder boksen jeugd rosmalen kidsproof boxen